Τραγωδία! Κοπέλα πνίγηκε στην μπανιέρα της, αφού χτύπησε το λαιμό της και παρέλυσε!

Οι αποκαλύψεις για την στιγμή του θανάτου της, ανατριχιάζουν!

Τραγωδία! Κοπέλα πνίγηκε στην μπανιέρα της, αφού χτύπησε το λαιμό της και παρέλυσε!

Με φρικτό τρόπο πέθανε κοπέλα, όταν πνίγηκε στην μπανιέρα του φίλου της, αφού χτύπησε το λαιμό της και παρέλυσε.

Οι αποκαλύψεις του αδερφού της για το τραγικό συμβάν ανατριχιάζουν.

Ο θάνατος της 24χρονη Φλάβια Ιοάνα σημειώθηκε στο διαμέρισμα του φίλου της στην πόλη Ντέβα.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης η κοπέλα ήταν μόνη της στο διαμέρισμα όταν συνέβη το τραγικό περιστατικό με τον φίλο της να την εντοπίζει αναίσθητη όταν επέστρεψε. Παρά τις προσπάθειες να την σώσουν οι διασώστες που έφτασαν στο διαμέρισμα, ήταν πολύ αργά.

Ο αδερφός της με ανάρτησή του στα social media ανατριχιάζει «η αδερφή μου χτύπησε το λαιμό της στην άκρη της μπανιέρας με αποτέλεσμα να παραλύσει από τη ζημιά που έγινε στα νεύρα της και να πνιγεί χωρίς να έχει τις αισθήσεις της και χωρίς να νιώσει κάποιο πόνο. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή της».

Πένθος! Πέθανε 15χρονος ποδοσφαιριστής!

Πέθανε 15χρονος ποδοσφαιριστής, μετά από μάχη ετών με σπάνια ασθένεια!

Ο λόγος για τον Μαικόλ Λεντίνι, τον ποδοσφαιριστή της Ίντερ. Ο Λεντίνι είχε σταματήσει να παίζει το 2017 για να αναρρώσει και παρόλο που ποτέ δεν επέστρεψε στο γήπεδο, είχε λάβει ενθαρρυντικά νέα σχετικά με την υγεία του!

Ωστόσο, την περασμένη Κυριακή, έφυγε ξαφνικά, στο σπίτι της οικογένειάς του στο Χερπόρο, στην περιοχή Πάβια της Ιταλίας.

Ο Μαικόλ Λεντίνι

«Με πολύ μεγάλο πόνο, η Ιντερ, ανακοινώνει το θάνατο του νεαρού Μαικόλ Λεντίνι. Οι ιδιοκτήτες, οι παράγοντες, η ομάδα των νέων που ο Μαικόλ ήταν μέρος της, καθώς και η ομάδα των ανδρών και οι οπαδοί, στέκονται δίπλα στην οικογένειά του, αυτήν την ημέρα του μεγάλου πόνου για όλους», αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση τους οι «νερατζούρι».

Δύσκολες ώρες για κορυφαίο αθλητή! Ο καρκίνος χτύπησε την γυναίκα του!

Δύσκολες ώρες για κορυφαίο αθλητή, αφού ο καρκίνος χτύπησε την γυναίκα του!

Ο λόγος για τον Ίκερ Κασίγιας, για τον οποίο φαίνεται πως το 2019 δεν είναι η χρονιά του! Αυτό καθώς μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του Ισπανού τερματοφύλακα ο οποίος υπέστη έμφραγμα στην προπόνηση, ένα πρόβλημα υγείας χτύπησε και τη σύζυγό του, Σάρα Καρμπονέρο.

Η 35χρονη Ισπανίδα δημοσιογράφος ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. Η ίδια υπεβλήθη εσπευσμένα σε επέμβαση για την αφαίρεση ενός κακοήθη όγκου από τις ωοθήκες και πλέον μπαίνει στην φάση της αποκατάστασης.

Στην ανάρτησή της στο Instagram η Σάρα Καρμπονέρο έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ενώ ακόμα δεν είχαμε συνέλθει από τον τρόμο, η ζωή μάς εξέπληξε ξανά. Αυτή τη φορά άγγιξε εμένα αυτή η άσχημη λέξη με τα 6 γράμματα που ούτε να γράψω δεν μπορώ. Στις πρόσφατες εξετάσεις που έκανα ο γιατρός μου διέγνωσε έναν όγκο στις ωοθήκες τον οποία τον αφαίρεσα ήδη με επέμβαση. Όλα πήγαν πολύ καλά, ευτυχώς προλάβαμε πολύ νωρίς.

O  Ίκερ Κασίγιας και η γυναίκα του

Ωστόσο θα ακολουθήσουν μερικοί μήνες όπου θα υποφέρω, αφού θα πρέπει να κάνω την κατάλληλη θεραπεία. Είμαι ήρεμη και αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά. Ξέρω ότι ο δρόμος θα είναι δύσκολος, αλλά κι ότι θα έχει ευχάριστο τέλος. Έχω την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων μου και μιας σπουδαίας ιατρικής ομάδας. Δράττομαι της ευκαιρίας να ζητήσω από τους δημοσιογράφους το σεβασμό και την κατανόηση, με την οποία πάντα μου συμπεριφέρεστε, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για μένα και την οικογένεια μου». Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Η ανάρτηση στο Instagram της Σάρα Καρμπονέρο