9χρονος υπέστη σοβαρά εγκαύματα από παπούτσια που φοράνε όλα τα παιδιά!

Είναι δημοφιλές αξεσουάρ!

9χρονος υπέστη σοβαρά εγκαύματα από παπούτσια που φοράνε όλα τα παιδιά!

9χρονος υπέστη σοβαρά εγκαύματα στα πόδια του, από παπούτσια που φοράνε όλα τα παιδιά, αφού έχουν ένα πολύ δημοφιλή αξεσουάρ.

Μία ανήσυχη και εκνευρισμένη, μαμά πόσταρε πριν λίγες μέρες φωτογραφίες από τα πόδια του παιδιού της, το οποίο είχε υποστεί εγκαύματα δεύτερου.

Ο 9χρονος Πέιτον, γύρισε στις 24 Ιουνίου από το σχολείο του, όπου έπαιζε μπουγέλο με τους φίλους του και παραπονέθηκε στην μητέρα του, ότι τα πόδια του πονούσαν. Εκείνη έβγαλε τις κάλτσες του γιου της, είδε τα πόδια του κόκκινα και θεώρησε, ότι παιδί της απλώς… κρύωνε, λόγω του νερού.

«Ο μικρός βγήκε για λίγο έξω και γύρισε σχεδόν αμέσως, με παράπονα για έντονο πόνο και κάψιμο στα πόδια του. Μόλις έβγαλε τις κάλτσες του αυτό που είδα με σόκαρε!», δήλωσε η μητέρα σε συνέντευξή της. «Τα πόδια του ήταν πολύ κόκκινα, είχαν φουσκάλες και πονούσαν πολύ», συμπλήρωσε.

9χρονος υπέστη σοβαρά εγκαύματα από παπούτσια

Εφιάλτης! 5χρονος βρέθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα 3ου βαθμού μετά από φαγητό σε ταβέρνα! (βίντεο)

Ο παιδίατρός της της συνέστησε να επισκεφθεί ένα ειδικό για τα πόδια, ο οποίος μετά από εξετάσεις που έκανε στο παιδί διέγνωσε, ότι υπέφερε από χημικά εγκαύματα δεύτερου βαθμού.

«Μου έκανε πολλές ερωτήσεις και αρκετές για τα παπούτσια του παιδιού. Ο γιος μου φορούσε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια με ενσωματωμένα φωτάκια, τα οποία, όπως αποδείχθηκε, ήταν υπεύθυνα για ό,τι είχε συμβεί!», εξηγεί η μητέρα.

Τα παπούτσια με τα φωτάκια περιέχουν μπαταρίες, οι οποίες όταν βρέχονται, εκκρίνουν μια χημική ουσία, η οποία είναι βλαβερή για το δέρμα και προκαλεί κάψιμο στην περιοχή που αγγίζει.

«Ο γιατρός μας είχε ξαναδεί κάτι αντίστοιχο και ήξερε ακριβώς τι να κάνει για να το ξεπεράσει ο γιος μου, ο οποίος έδειξε μεγάλη δύναμη. Για τρεις εβδομάδες έβαζε καταπραϋντική κρέμα και για δύο εβδομάδες έπρεπε να ακολουθεί αγωγή με χάπια.

«Και όλα αυτά, επειδή δεν είχα καμιά προειδοποίηση και δεν σκέφτηκα ποτέ, ότι παπούτσια – πολύ γνωστής εταιρείας – που είναι φτιαγμένα για παιδιά θα προκαλούσαν ποτέ τέτοιο πρόβλημα», σημειώνει η μητέρα και καταλήγει σε μία προειδοποίηση:

«Όσοι γονείς θέλουν να αγοράσουν παπούτσια με φωτάκια για τα παιδιά τους, πριν το κάνουν ας ενημερωθούν σωστά και ας ελέγξουν όλες τις παραμέτρους!».

Είδηση σοκ: Στο Παίδων με εγκαύματα από βραστό νερό τρίχρονο αγοράκι!

Στο νοσοκομείο Παίδων με σοβαρά εγκαύματα σε όλο του το σώμα νοσηλεύεται ένα παιδάκι τριών ετών. Είδηση σοκ!

Η μητέρα του τρίχρονου, με καταγωγή από την Βουλγαρία, ζει στον Ασπρόπυργο. Προκειμένου να δουλέψει, άφησε το παιδί στο σπίτι μιας φίλης της.

Το παιδί ξέφυγε από την προσοχή της γυναίκας και έτρεξε στην κουζίνα, όπου σε μια κατσαρόλα έβραζε νερό. Το παιδί κατάφερε να φτάσει την κατσαρόλα και την τράβηξε, ρίχνοντας όλο το καυτό νερό πάνω του.

Η μητέρα του παιδιού και η φίλη της υπό την επίβλεψη της οποίας ήταν το παιδί, απολογούνται στον Εισαγγελέα.