Φρικτός τραυματισμός για ποδοσφαιριστή! Σκληρές εικόνες!

Στην προσπάθεια του να κάνει τάνκλιν, "τσάκισε" το χέρι του!

Φρικτός τραυματισμός για ποδοσφαιριστή! Σκληρές εικόνες!

Έναν φρικτό τραυματισμό είχε ποδοσφαιριστής την ώρα του αγώνα. Έκανε τάκλιν και "τσάκισε" το χέρι του. Πολύ σκληρές εικόνες.

Από τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή Μπρούνο Μεζένγκα σημαδεύτηκε ο αγώνας δεύτερης κατηγορίας στη Βραζιλία ανάμεσα στην Βίλα Νόβα και την Σπορτ Ρεσίφε.

Ο Μεζένγκα, ο οποίος αγωνίζεται με τη φανέλα της Βίλα Νόβα, προσπάθησε να κάνει τάκλιν σε αντίπαλο αλλά στην προσπάθειά του αυτή κυριολεκτικά τσάκισε το χέρι του.

Γνωστός ποδοσφαιριστής συνελήφθη για ναρκωτικά! Είχε πάνω του κοκαΐνη...

Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται ο Μεζένγκα να κάνει το τάκλιν και πέφτοντας με όλο το βάρος του σώματός του στο χέρι, το έσπασε.

Πηγή: protothema.gr

Εκτέλεσαν εν ψυχρώ ποδοσφαιριστή! Ήταν μόλις 27...

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι εκτέλεσαν εν ψυχρώ ποδοσφαιριστή! Ήταν μόλις 27...

Ο 27χρονος, ο οποίος αγωνιζόταν με την Κορίνθιας, διασκέδαζε παρέα με συμπαίκτες του όταν δέχθηκε πυροβολισμούς από έναν θαμώνα του κλαμπ.

Νωρίτερα ο δράστης της επίθεσης φέρεται να είχε διαπληκτιστεί με τον άτυχο ποδοσφαιριστή μέσα στο κέντρο γα ασήμαντη αφορμή. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές ο Νούνες δέχθηκε τρεις σφαίρες, σχεδόν εξ επαφής.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στον αθλητικό κόσμο της Βραζιλίας και έχει σκορπίσει θλίψη στην τεράστια οικογένεια της Κορίνθιανς.

Θρήνος για Έλληνα ποδοσφαιριστή! Η γυναίκα που αυτοκτόνησε, ήταν κόρη του!

Η ομάδα futsal της Κορίνθιας βρίσκεται εδώ και μέρες στο Erechim για να αγωνιστεί για το Κύπελλο Βραζιλίας.

Εκτέλεσαν εν ψυχρώ ποδοσφαιριστή! Ήταν μόλις 27...

Νωρίτερα είχε χάσει στον ημιτελικό απο την Αtlantico 5-3 και επρόκειτο να παίξει ξανά εναντίον της για το πρωτάθλημα την ερχόμενη Τετάρτη.

Παγκόσμιο σοκ με ποδοσφαιριστή! Διαγνώστηκε με ανεύρυσμα στον εγκέφαλο!

Παγκόσμιο σοκ με πασίγνωστο ποδοσφαιριστή! Διαγνώστηκε με ανεύρυσμα στον εγκέφαλο!

Ένα τυχαίο περιστατικό στα προκριματικά του Champions League, ήταν η αιτία για να ανακαλύψει το πρόβλημα στην υγεία του.

Ο διεθνής άσος συγκρούστηκε με αντίπαλο στον αέρα, με αποτέλεσμα να πάθει διάσειση και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Η διάγνωση των γιατρών έφερε στον φως, πως έχει ανεύρυσμα στον εγκέφαλό του, κάτι που σημαίνει πως η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Θρήνος: Αυτοκτόνησε 20χρονος ποδοσφαιριστής! Βρέθηκε στο σπίτι του...

Ο λόγος για τον Ricky van Wolfswinkel, ο οποίος θα υποβληθεί σε επέμβαση και μάλλον θα πει "αντίο" στην καριέρα του.

undefined