Συναγερμός στην Χαλκιδική! Εξαφανίστηκε 27χρονος! Νέα έκκληση από το Χαμόγελο του Παιδιού για την 14χρονη Μαριάννα!

Σοβαρό ενδεχόμενο να κρατείται παρά τη θέλησή της!

Συναγερμός στην Χαλκιδική! Εξαφανίστηκε 27χρονος! Νέα έκκληση από το Χαμόγελο του Παιδιού για την 14χρονη Μαριάννα!

Συναγερμός σήμανε στην Χαλκιδική! Εξαφανίστηκε 27χρονο αγόρι, ενώ το Χαμόγελο του Παιδιού έκανε μια νέα έκκληση για την 14χρονη Μαριάννα.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία και η φωτογραφία του 27χρονου Γάλλου που εξαφανίστηκε πριν από μερικές μέρες στη Χαλκιδική.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της υπηρεσίας Γραμμή Ζωής - Silver Alert πρόκειται για τον 27χρονο Guillaume Mattarelli, ο οποίος εξαφανίστηκε στην παραλία Αζάπικο στη Χαλκιδική όπου συμμετείχε στο φεστιβάλ Free Earth.

Ο 27χρονος εξαφανίστηκε στις 26 Αυγούστου. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο άντρας έχει καστανοπράσινα μάτια και έχει τατουάζ ένα κεφάλι μαϊμούς.

Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο ενώ όπως αναφέρει το Silver Alert ο συναγερμός κοινοποιείται κατόπιν αιτήματος του γαλλικού προξενείου στη Θεσσαλονίκη.

Συναγερμός στην Χαλκιδική! Εξαφανίστηκε 27χρονος! Νέα έκκληση από το Χαμόγελο του Παιδιού για την 16χρονη Μαριάννα!

Ενώ ταυτόχρονα μια νέα έκκληση απηύθυνε το Χαμόγελο του Παιδιού για την 14χρονη Μαριάννα που έχει εξαφανιστεί από τις 20 Αυγούστου από τη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας.

Ο Οργανισμός αναφέρει ότι υπάρχει περίπτωση το κορίτσι να κρατείται παρά τη θέλησή της και να αδυνατεί να επικοινωνήσει με την οικογένειά της.

Η 14χρονη έχει καστανά μάτια και μαλλιά, ύψος 1,63 μέτρα και βάρος 66 κιλά.

Συναγερμός στην Χαλκιδική! Εξαφανίστηκε 27χρονος! Νέα έκκληση από το Χαμόγελο του Παιδιού για την 14χρονη Μαριάννα!

Πηγή: iefimerida.gr

Συναγερμός στον Πειραιά! Εξαφανίστηκαν δυο ανήλικα αδέρφια!

Συναγερμός σήμανε στον Πειραιά! Εξαφανίστηκαν δυο ανήλικα αδέρφια!

Εξαφάνιση δύο αδελφών 15 και 13 ετών την Κυριακή από την περιοχή του Περαιά.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση των ανηλίκων στις 19 Αυγούστου 2019 και προέβη σήμερα, 20 Αυγούστου 2019, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των ανηλίκων, κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Εξαφανίστηκαν το βράδυ της Κυριακής
Ο Χαϊντάρ Αχμάντι έχει ύψος 1,65 μ., ζυγίζει 60 κ., έχει καστανά μαλλιά και μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε κρατούσε ένα κόκκινο σακίδιο. O Σαφντάρ Αχμάντι έχει ύψος 1,58 μ., ζυγίζει 55 κ., έχει καστανά μαλλιά και μάτια.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Συναγερμός! Αγνοείται 22χρονος που έπεσε στα νερά του Μόρνου!

Συναγερμός στον Πειραιά! Εξαφανίστηκαν δυο ανήλικα αδέρφια!

Πηγή: iefimerida.gr

Συναγερμός στην Θεσσαλονίκη! Εξαφανίστηκε 17χρονος!

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές στην Θεσσαλονίκη μετά την εξαφάνιση 17χρονου νεαρού ο οποίο αγνοείται από την Δευτέρα.

Ο Hashemi έχει βαμμένα κόκκινα μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,70 μ. και ζυγίζει 70 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινη μπλούζα, σορτσάκι και σαγιονάρες.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Εξαφανίστηκε 17χρονος στην Θεσσαλονίκη