Καιρός αύριο: Επιστρέφουν οι ζέστες! Μέχρι που θα φτάσει το θερμόμετρο;

Αναλυτικό δελτίο από την ΕΜΥ!

Καιρός αύριο: Επιστρέφουν οι ζέστες! Μέχρι που θα φτάσει το θερμόμετρο;

Επιστρέφουν οι ζέστες σύμφωνα με την αναλυτική πρόγνωση για τον καιρό αύριο! Μέχρι που θα φτάσει το θερμόμετρο;

Πολύ καλός θα είναι ο καιρός αύριο, Τετάρτη, σε ολόκληρη τη χώρα, με αρκετά υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή κατά τόπους στα ηπειρωτικά, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Οι θερμοκρασίες σε όλη την Ελλάδα

Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία από την Πέμπτη! Ποιες περιοχές θα έχουν πτώση της θερμοκρασίας και βροχές;

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 29 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 34 βαθμούς, στην Ηπειρο από 11 έως 30, στη Δυτική και στη Νότια Ελλάδα από 17 έως 32 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 15 έως 36, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16 έως 35 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 27 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 16 έως 19 βαθμούς.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 31 βαθμούς, ενώ στις Σποράδες και στις Κυκλάδες οι μέγιστες δεν θα ξεπεράσουν τους 27 βαθμούς Κελσίου. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, αλλά από αργά το βράδυ θα επικρατήσουν άνεμοι βορείων διευθύνσεων με εντάσεις 6 έως 7 μποφόρ και πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές έως νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στη θάλασσα των Κυθήρων ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τις θερμές ώρες της ημέρας από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Ο καιρός την Τετάρτη (18/09) σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια, οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη της Αθήνας από 20 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, αλλά αργά το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν γρήγορα σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς.

Πηγή: iefimerida.gr

Έκτακτο δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου! Έρχεται κακοκαιρία και ψύχρα!

Έκτακτο δελτίο καιρού μόλις «έσκασε» από τον Σάκη Αρναούτογλου! Έρχεται κακοκαιρία και ψύχρα! Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία;

Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ δίνει όλες τις λεπτομέρειες για την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών μέχρι και το Σάββατο, ενώ προειδοποιεί πως από Δευτέρα θα πρέπει να αναμένεται ξανά άνοδος της θερμοκρασίας, μετά την πτώση που θα παρουσιάσει μέχρι και το Σαββατοκύριακο.

Καιρός σήμερα: Ραγδαία αλλαγή του σκηνικού!

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση καιρού του Σάκη Αρναούτογλου στο βίντεο: