Δολοφονία Τοπαλούδη: Έχουν ψυχολογικά οι κατηγορούμενοι; Τι συμβαίνει λίγο πριν τη δίκη;

Νέα στοιχεία στην υπόθεση!

Δολοφονία Τοπαλούδη: Έχουν ψυχολογικά οι κατηγορούμενοι; Τι συμβαίνει λίγο πριν τη δίκη;

Έχουν ψυχολογικά προβλήματα οι κατηγορούμενοι για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη! Μάθετε τι συμβαίνει λίγο πριν από τη δίκη.

Ψυχολογικά προβλήματα επικαλούνται οι δύο κατηγορούμενοι για την δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, λίγο πριν αρχίσει η δίκη τους.

Υπόθεση Τοπαλούδη: Η οικογένεια του Ροδίτη ζητά δημοσίως "συγγνώμη"!

Οι δύο κατηγορούμενοι αναζητούν ελαφρυντικά και επικαλούνται ψυχολογικά προβλήματα και όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, προσπάθησαν να παραπλανήσουν τους ψυχιάτρους που τους εξέτασαν και οι οποίοι τους παρακολουθούν επί μήνες.

Από την πρώτη στιγμή, οι δυο κατηγορούμενοι ζήτησαν να εξεταστούν από ψυχολόγο καθώς και οι δυο υποστηρίζουν πως μήνες πριν τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη είχαν επισκεφθεί ψυχίατρο του νησιού και ακολουθούσαν ειδική φαρμακευτική αγωγή.

Ο ιατρικός πραγματογνώμονας ο οποίος έψαξε στο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης διαπίστωσε πως ένας από τους δυο έλεγε ψέματα.

Και οι δυο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, επικαλούνται πως ταλαιπωρούνται από τα ίδια ακριβώς διαταραχές: ελλειμματική προσοχή και υπερκινητικότητα κατά την παιδική ηλικία, έντονη επιθετικότητα κατά την εφηβεία, ενώ η χρήση ναρκωτικών ουσιών οδήγησε σε ψυχωτικές διαταραχές.

Πατέρας Ελένης Τοπαλούδη: Προσπαθούν να σκαρφιστούν ένα σωρό τερτίπια

Ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας, Γιάννης Τοπαλούδης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 και έκανε λόγο για τερτίπια.

«Θα προσπαθήσουν να επικαλεστούν το οτιδήποτε και οι δικηγόροι τους, καλά κάνουν την δουλειά τους, προσπαθούν να σκαρφιστούν ένα σωρό τερτίπια. Εμείς τι τερτίπι να σκαρφιστούμε για να μπορέσουμε να ζωντανέψουμε ξανά την κόρη μας;» ανέφερε ο κ. Γιάννης Τοπαλούδης.

Υπόθεση Τοπαλούδη! Ραγδαίες οι εξελίξεις με την δίκη!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την δίκη της υπόθεσης δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη!

Η δίκη έπρεπε να γίνει στα Δωδεκάνησα, στην περιφέρεια των οποίων έλαβαν χώρα τα τραγικά γεγονότα, ωστόσο κάτι τέτοιο βρίσκει αντίθετο τον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Στην Αθήνα για λόγους ασφαλείας θα γίνει η δίκη για την πολύκροτη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, όπως αποκαλύπτει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Σε επίσημο έγγραφο του ζητά η εκδίκαση της υπόθεσης να γίνει στην Αθήνα, επικαλούμενος λόγους ασφαλείας, ενώ σημειώνει ότι τυχόν διεξαγωγή της ακροαματικής διαδικασίας στην Ρόδο θα διασαλεύσει την καθημερινότητα της ζωής στο νησί.

Ελένη Τοπαλούδη: Ραγδαίες εξελίξεις με τον Ροδίτη κατηγορούμενο!

Η δίκη των δυο κατηγορουμένων, θα έπρεπε κανονικά να γίνει στα δικαστήρια Δωδεκανήσου, στη Ρόδο δηλαδή, καθώς εκεί διαπράχθηκε το αποτρόπαιο έγκλημα που συγκλόνισε ολόκληρη η Ελλαδα . Όμως, ο Eισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου ζήτησε για λόγους ασφαλείας η δίκη να γίνει εκτός Ρόδου, προτείνοντας μάλιστα να διεξαχθεί στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, στο αίτημα του αναφέρει πως «υπάρχουν σοβαρότατοι λόγοι διασάλευσης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, αν η υπόθεση δικαστεί στη Ρόδο».

Εν ολίγοις, στο έγγραφο του δικαστικού λειτουργού ουσιαστικά μεταφέρεται ότι υπάρχει τέτοια οργή στην τοπική κοινωνία για τον ομαδικό βιασμό και τον φρικτό θάνατο του κοριτσιού, που είναι βέβαιον πως οι κατηγορούμενοι κινδυνεύουν με λιντσάρισμα.

Το αιτημα του Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου έγινε δεκτό. Η δίκη θα προσδιοριστεί να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα, σε πρώτο και δεύτερο βαθμό, στα δικαστήρια της Αθήνας.