Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 22 Νοεμβρίου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 22 Νοεμβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 22/11, για όλα τα ζώδια. Ποιοι πρέπει να προσέχουν και ποιοι θα είναι τυχεροί;

Δείτε αναλυτικά:

Προσοχή! Έρχεται ο Άρης στον Σκορπιό! Ποια ζώδια θα επηρεαστούν;

ΚΡΙΟΣ

Θα μπείτε στον πειρασμό να κερδίσετε το ρολόι και να διευθετήσετε τα οικονομικά σας από νωρίς αυτό το χρόνο. Μην το κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα άστρα ευνοούν όλα τα θέματα που αφορούν τα οικονομικά, τους φόρους και τις επενδύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χάσετε σημαντικές πληροφορίες, να διαβάσετε λάθος έγγραφα ή να μπερδευτείτε από τις συζητήσεις με τον λογιστή σας ή τον οικονομικό σας σύμβουλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να ξανακοιτάξετε τις σημειώσεις σας μετά τις 25 του μηνός, καθώς θα δείτε λάθη που αγνοήσατε τη πρώτη φορά.

ΛΕΩΝ

Αυτό που θα σας δυσκολέψει είναι μία απόφαση για ένα οικογενειακό θέμα στο οποίο δεν μπορείτε να συμφωνήσετε με τίποτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν χάσατε σημαντικές αποδείξεις, ίσως τις βρείτε τώρα, πράγμα που θα σας βοηθήσει.

ΖΥΓΟΣ

Κλείνετε τον μήνα με μια παρατηρητική και ερευνητική ματιά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ακόμα και μια εκδρομή μισης ώρας από την πόλη θα σας κάνει τρομερό καλό!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είτε είστε στον εργασιακό σας χώρο είτε σε μια διδακτική αίθουσα, θα νιώθετε σαν σφουγγάρι που απορροφά πληροφορίες και γνώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σας ενθουσιάζει το εύρος των δυνατοτήτων του ανθρώπου, κάτι που σας οδηγεί στο να έχετε συνεχώς ιδέες και προτάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ενθουσιασμός σας μεταφράζεται σε ανάλυση και έκθεση των ιδεών σας, με στοιχεία και συγκροτημένη σκέψη.ν οικογένεια.

ΙΧΘΕΙΣ

Ακόμα και αν δεν είστε στο σπίτι τώρα θα βρεθείτε να εφαρμόζετε επαγγελματικές αρχές σε δουλειές που πρέπει να αντιμετωπίσετε στο σπίτι σας.

Σύνοδος Αφροδίτη με Δία! Ποια ζώδια θα έχουν "κακά μαντάτα";

Ποια ζώδια θα έχουν "κακά μαντάτα"; Σύνοδος Αφροδίτη με Δία! Τι μας περιμένει τις επόμενες μέρες;

Η Αφροδίτη ταξιδεύει στο ζώδιο του Δία , τον Τοξότη και έχει μια δόση υπερβολής η θέση αυτή, μια που η θεά της ομορφιάς που σύμφωνα πάντα με την Αστρολογία συμβολίζει τα ωραία της ζωής και απορροφά, ταυτίζεται με την ιδιοσυγκρασία του Δία που φημίζεται για την ..τάση του να επεκτείνει ότι αγγίζει και χωρίς όρια!

Έχεις μυστικό; Αυτά είναι τα ζώδια που αν τους το πεις θα σε "φάνε"!

Γενικά,η Αφροδίτη στο Τοξότη είναι φύση ανεξάρτητη και φιλοσοφεί αρκετά γύρω από την αγάπη και για αυτό εύκολα αλλάζει ερωτική κατεύθυνση εάν την απογοητεύσει το ταίρι της και ψάχνει αλλού να βρει την ανταπόκριση. Δεν κολλάει λοιπόν η Αφροδίτη στον Τοξότη (εκτός εάν είναι χτυπημένη στον γενέθλιο σου χάρτη) και πειραματίζεται αρκετά μέχρι να ικανοποιήσει τις προσδοκίες της.

Πιο συγκεκριμένα, Αυτές τις μέρες η Αφροδίτη από τον Τοξότη ταξιδεύει να συναντήσει τον μεγάλο ευεργέτη, τον Δια στον Τοξότη, πριν μπει στο ζώδιο του Κρόνου, τον Αιγόκερω και αυτό σημαίνει ότι ευνοεί θέματα σχέσεων, αλλά και επιχειρηματικών σχεδίων. Η σύνοδος αυτή θα σχηματιστεί στον ουρανό στις 24 Νοεμβρίου 2019 και θα γεμίσει τις τσέπες των μεταβλητών αλλά και γενικά όλων των ζωδίων επιβάλλοντας μια χαλάρωση ορίων με αποτέλεσμα να διαταραχθεί «ευχάριστα» η τάξη και η ηθική.

Τα καλά της συνάντησης Αφροδίτης, Δία είναι πολλά και για αυτό αξίζει να γίνεις πιο τολμηρός και να αρπάξεις επιχειρηματικές ευκαιρίες, επιχειρώντας το γενναίο άλμα που τόσο καιρό σκεφτόσουνα. Επίσης, ερωτικά θα είσαι άπιστος ή αχόρταγος με το ταίρι σου και πολλές σχέσεις θα δημιουργηθούν μόνο για την εκτόνωση άγριων ενστίκτων και θα έχεις εμπειρίες αξέχαστες που δεν περίμενες να ζήσεις.
Τάση για παρανομία ή ασύδοτες πράξεις πρέπει να ληφθεί υπόψη.

Ευνοούνται περισσότερο οι μεταβλητοί (Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες) γεννημένοι γ’ δεκαήμερο και γύρω από την 27η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων. Φυσικά και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο γύρω από την κρίσιμη μοίρα.

Κριός

Η σύνοδος Αφροδίτης, Δία στον Τοξότη ευνοεί ευκαιρίες για ολοκλήρωση επιχειρηματικών σχεδίων που σχετίζονται με το εμπόριο, το εξωτερικό και κάθε είδους συναλλαγές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας. Νομικά ζητήματα επιλύονται τώρα και πιθανόν να ωφεληθείς και οικονομικά. Επίσης θα έχεις την ευκαιρία για ταξίδια μακρινά, πιθανές ερωτικές συναντήσεις με άτομα που διαμένουν μακριά και ελεύθερες αντισυμβατικές σχέσεις θα δημιουργηθούν. Τάση για πράξεις που συγκρούονται με το κατεστημένο.

Ταύρος

Η σύνοδος Αφροδίτης, Δία στον Τοξότη ευνοεί σίγουρα τα οικονομικά, την περιουσία σου, δηλαδή αυτά που μοιράζεσαι μαζί με άλλους και φαίνεται ότι θα λάβεις μεγάλη οικονομική ενίσχυση που θα σε ανακουφίσει απόλυτα. Ευκαιρίες για διευκόλυνση δανείων, οφειλών και γενικά τραπεζικών διακανονισμών σου δίνουν τη δυνατότητα να επιλύσεις οικονομικά προβλήματα και να έχεις περισσότερο ρευστό. Η σεξουαλική σου ζωή θα τονωθεί ιδιαίτερα και θα ζήσεις αξέχαστες ερωτικές εμπειρίες με άτομο που σε στηρίζει οικονομικά. Τάση για ελεύθερες παράνομες σχέσεις και υπερβολές στο σεξ.

Δίδυμοι

Η σύνοδος Αφροδίτης, Δία στον Τοξότη ευνοεί τις προσωπικές σου σχέσεις , το γάμο σου και πιθανόν να γνωρίσεις το άτομο που θέλει να προχωρήσει σε κάτι πιο σοβαρό και να δεσμευτεί μαζί σου. Ευκαιρίες για σύναψη νέων συμφωνιών έρχονται και ευνοούνται επαφές με νέους συνεργάτες που θα αποδειχθούν γενναιόδωροι μαζί σου και θα νιώσεις μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Ο έρωτας κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις , εκπληρώνετε ένα όνειρο ζωής με μια καινούργια ελπιδοφόρα γνωριμία. Υπερβολικός ρομαντισμός και εξιδανίκευση καταστάσεων. Τάση για παραποίηση της πραγματικότητας.

Καρκίνος

Η σύνοδος Αφροδίτης, Δία στον Τοξότη ευνοεί την εργασιακή σου ζωή και βελτιώνονται δια μαγείας οι συναδελφικές σου σχέσεις αλλά κάθε είδους επαφή με τον εργοδότη σου. Ευκαιρίες θα παρουσιαστούν για τη δημιουργία του προσωπικού σου εργασιακού χώρου και πιθανόν να λάβεις χρήματα όπου μπορείς να τα αξιοποιήσεις για να προωθήσεις τη δουλειά σου. Ο έρωτας μπορεί να εκδηλωθεί μέσα στην εργασία σου και θα σε εκπλήξει ευχάριστα, καθώς ευνοείσαι ποικιλοτρόπως. Υπερβολική άνεση μέσα στην καθημερινότητα και έλλειψη εμποδίων. Προσοχή σε λαιμαργία και αύξηση βάρους.

Λέων

Η σύνοδος Αφροδίτης, Δία στον Τοξότη αυξάνει την ερωτική επιθυμία και εισπράττεις θετικά σχόλια αλλά και το θαυμασμό από άτομο του αντίθετου φύλου που νιώθεις ότι σε τραβάει σαν μαγνήτης. Ερωτικές περιπτύξεις με άτομα νεώτερα ή αρκετά απελευθερωμένα χωρίς συστολές, αναμένονται και φυσικά αυτό θα σε βγάλει από την πεπατημένη, ρισκάροντας τη συναισθηματική σου ασφάλεια. Έρωτισμός, εύνοια από τυχερά παιχνίδια και επιχειρηματικά σχέδια θα ολοκληρωθούν με επιτυχία. Χρήματα , γενική τύχη και σεξουαλική υπεροχή. Τάση για παρανομία και σπατάλη χρήματος.

Παρθένος

Η σύνοδος Αφροδίτης, Δία στον Τοξότη ευνοεί τα οικογενειακά σου θέματα, περίμενε να έχεις ευχάριστες οικονομικές εξελίξεις σχετικά με την εκμετάλλευση ενός ακινήτου και ζεις μια φάση ουσιαστικής επανένωσης και συμφιλίωσης με το οικογενειακό σου περιβάλλον. Ερωτικές εκπλήξεις αναμένονται και θετική εξέλιξη μιας υπάρχουσας σχέσης που το προηγούμενο διάστημα ήταν σε αμφισβήτηση. Ρομαντισμός, ερωτικές περιπτύξεις και συναισθήματα πληρότητας θα σε κάνουν να βρεις ξανά το κέφι σου και προχωράς με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Τύχη και οικονομική ενίσχυση από άτομα της οικογενείας σου για πιθανή μετακόμιση ή συγκατοίκηση. Τάση για υπερβολικές προσδοκίες και ικανοποίηση προσωπικών αναγκών.

Ζυγός

Η σύνοδος Αφροδίτης, Δία στον Τοξότη θα απλοποιήσει αρκετά την καθημερινότητα σου, επιλύοντας προβλήματα που αντιμετώπιζες με το συγγενικό σου περιβάλλον και θα νιώσεις ψυχολογικά καλύτερα. Έτσι αρνητικές σκέψεις απομακρύνονται και θα γίνεις σαφώς πιο κοινωνικός και ανοιχτός σε νέες συναναστροφές που θα σχετίζονται και με το αντικείμενο της απασχόλησης σου. Τύχη μέσα από την ενασχόληση σου με το διαδίκτυο, εμπόριο και διευκόλυνση σε σπουδές καθώς και πιθανόν προαγωγή η πρόταση που θα σε βοηθήσει και οικονομικά. Ερωτικές ευκαιρίες-εκπλήξεις κρύβει η καθημερινότητα και πιθανόν να παρασυρθείς από την αυξημένη σου λίμπιντο. Τάση για απιστία, ψέμματα, αναζήτηση ερωτικού συντρόφου μέσα από το διαδίκτυο.

Σκορπιός

Η σύνοδος Αφροδίτης, Δία ευνοεί φανερά την τσέπη σου, θα γεμίσεις χρήμα αυτό το διάστημα είτε μέσα από μια νέα πηγή εσόδων είτε γιατί θα κάνεις ισχυρή γνωριμία που θα σε βοηθήσει να επιλύσεις τα περισσότερα από τα οικονομικά σου θέματα. Ευκαιρίες για αγορές προϊόντων πολυτελείας θα έχεις και θα ξοδέψεις χρήματα απλά για την προσωπική σου διασκέδαση. Ερωτικές ευκαιρίες αναμένονται καθώς και σεξουαλικά νιώθεις πιο ισχυρός από ποτέ και θα κατακτήσεις με ευκολία το αντικείμενο του πόθου σου. Ροπή προς απιστία και έντονη σεξουαλικότητα που εκδηλώνεται χωρίς να τηρούνται τα προσχήματα.

Τοξότης

Η σύνοδος Αφροδίτης, Δία στον Τοξότη επηρεάζει αρχικά όλους τους βασικούς τομείς της ζωής σου, επαγγελματικά προσωπικά αλλά και ζητήματα αισθητικής και εμφάνισης. Ευκαιρίες θα εμφανιστούν ώστε να προωθήσεις αλλά και να ολοκληρώσεις στόχους ζωής καθώς και γνωριμίες αναμένονται να σιγοντάρουν την επιτυχία σου, ανοίγοντας νέους δρόμους. Ερωτικά πλησιάζεις το ιδανικό ταίρι καθώς ενδέχεται να κάνεις τη γνωριμία της ζωής σου και να αλλάξει άμεσα η ζωή σου και προς το καλύτερο. Τάση για υπερβολικές προσδοκίες, υπεραυξημένη αυτοπεποίθηση και ικανοποίηση της φιλαρέσκειας σου.
Έντονος ναρκισσισμός και αυξημένη ερωτική διάθεση. Σπατάλες για ζητήματα εμφάνισης.

Αιγόκερως

Η σύνοδος Αφροδίτης, Δία στον Τοξότη ευνοεί αρκετά την ψυχολογία σου, αλλά και κρυφές επιθυμίες φαίνεται να ολοκληρώνονται τώρα με επιτυχία. Ευκαιρίες να κάνεις σημαντικές γνωριμίες που θα βοηθήσουν στην βελτίωση της ζωής σου καθώς είτε με υλική αλλά και ψυχολογική στήριξη θα νικήσεις υπάρχουσες δυσκολίες. Ανασαίνεις αυτό το διάστημα, ανακουφίζεσαι αρκετά και έτσι θα μπορέσεις να απολαύσεις ευχάριστες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου, πιθανόν όμως μακριά από το περιβάλλλον σου και ίσως πρόκειται για μια μυστική σχέση. Έντονη ανάγκη για μυστικά, εμπλοκή με το παρασκήνιο. Τάση να μπεις σε παράνομη σχέση και να είσαι το τρίτο πρόσωπο.

Υδροχόος

Η σύνοδος Αφροδίτης, Δία στον Τοξότη ευνοεί τον φιλικό σου κύκλο και φυσικά αναμένεται να πραγματοποιήσεις επιθυμίες και όνειρα ζωής που συμβαδίζουν με τα θέλω σου. Έτσι αυτήν την περίοδο, σε στηρίζουν νέοι φίλοι αλλά και έχεις ευκαιρίες να ανοίξεις τον κύκλο σου και να ωφεληθείς σε δημόσιες σχέσεις και σε οικονομικό επίπεδο. Ερωτικά ζεις καταστάσεις που θα ικανοποιήσουν-διεγείρουν τη φαντασία σου και θα χαλαρώσουν όλες οι αντιστάσεις σου, με αποτέλεσμα να απελευθερωθείς.

Ιχθύες

Η σύνοδος Αφροδίτης, Δία στον Τοξότη ευνοεί επαγγελματικες σχέσεις, εύκολα τώρα κερδίζεςι την αναγνώριση που λαχταρούσες αλλά και θα μπορέσεις να πάρεις την προαγωγή ή την αύξηση που περίμενες. Άτομα κύρους σε στηρίζουν και θα σε βγάλουν από πιθανή δύσκολη θέση και θα απαλλαγείς από το άγχος. Ευκαιρίες για να προχωρήσεις τη σχέση σου σε επισημοποίηση και πιθανόν πλέεις σε πελάγη ευτυχίας καθώς έχεις βρει το ταίρι σου. Τύχη, άνοδος κοινωνική και βελτίωση οικονομικής κατάστασης αναμένεται. Τάση για ικανοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών, σύναψη παράνομων σχέσεων, έντονο παρασκήνιο.

Πηγή: oroskopos.gr