Συναγερμός στις φυλακές! Τρεις κρατούμενοι κάηκαν ζωντανοί από φωτιά που ξέσπασε!

Πάνω από 20 οι τραυματίες!

Συναγερμός στις φυλακές! Τρεις κρατούμενοι κάηκαν ζωντανοί από φωτιά που ξέσπασε!

Συναγερμός έχει σημάνει στις φυλακές μίας και τρεις κρατούμενοι κάηκαν ζωντανοί, ύστερα από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στο εσωτερικό του κτιρίου!

Πανικός επικράτησε στις φυλακές στο Ριάντ, την πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας όταν ξέσπασε φωτιά με αποτέλεσμα τρεις από τους κρατούμενους να πέσουν νεκροί και άλλοι 21 να τραυματιστούν σοβαρά.

Θυμίζουμε πως ένα ακόμα περιστατικό είχε σημειωθεί στις φυλακές Δομοκού πριν από λίγες μέρες με την αιματηρή συμπλοκή κρατουμένων.

Η αιτία της πυρκαγιάς, η οποία ξέσπασε πολύ νωρίς το πρωί, δεν έχει διευκρινιστεί αλλά διεξάγεται έρευνα, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Η φυλακή εκκενώθηκε, οι κρατούμενοι μεταφέρθηκαν σε άλλο σημείο και οι τραυματίες διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο για να λάβουν τις πρώτες βοήθειες, σύμφωνα με τις αρχές.

Πυροσβέστες "με τη βοήθεια της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά και να αποτρέψουν την εξάπλωσή τους", πρόσθεσαν.

Φωτιές συχνά ξεσπούν τυχαία στο σαουδαραβικό βασίλειο, μερικές φορές λόγω της χαλαρής εφαρμογής των κανόνων ασφαλείας.

Τον Σεπτέμβριο, πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν σε πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε σε έναν νέο σταθμό τραίνων υψηλής ταχύτητας της Τζέντας, της πόλης που βρίσκεται στο δυτικό τμήμα της χώρας, σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση.

Πηγή: athensmagazine.gr

Συναγερμός στις φυλακές! Συνελήφθη 27χρονος που είχε...

Συναγερμός έχει σημάνει στις φυλακές, αφού συνελήφθη ξανά 27χρονος!

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, συνελήφθη, το πρωί της Τρίτης, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, 27χρονος αλλοδαπός, ο οποίος στις 28-8-2019 είχε αποδράσει από τις Αγροτικές Φυλακές Τίρυνθας.

Κατά την έρευνα στο σπίτι του εντοπίσθηκαν τρία κενά βαλιτσάκια εργαλείων, τα οποία προέρχονταν από κλοπή που είχε διαπραχθεί σε κατάστημα ηλεκτρολογικού υλικού την 28-8-2019 στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

Έκτακτο: Νεκρός στο κελί του 37χρονος!


Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόδραση κρατουμένου και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ο συλληφθείς, οδηγείται σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα.