Σοκ στη Λάρισα: Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε στο αυτοκίνητο του!

Πάγωσαν οι Αρχές με το θέαμα που αντίκρισαν!

Σοκ στη Λάρισα: Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε στο αυτοκίνητο του!

Σοκ στη Λάρισα, με την είδηση πως νεκρός άνδρας εντοπίστηκε στο αυτοκίνητο του! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, νεκρός βρέθηκε ένας 60χρονος άνδρας μέσα στο αυτοκίνητό του στο δρόμο προς το Κουτσόχερο της Λάρισας.

Σύμφωνα με το larisssanet.gr, κλήθηκε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έφτασε εκεί, αλλά μετά από λίγη ώρα αποχώρησε. Στο σημείο από την πρώτη στιγμή βρέθηκε περιπολικό του Α.Τ. Κιλελέρ, με την αστυνομία να ερευνά το περιστατικό.

Διαβαστε και για τον ποδοσφαιριστή που έχασε την ζωή του

Σοκ στην Λακωνία! Άνδρας βρέθηκε νεκρός! Τι συνέβη;

Σοκ επικρατεί στην Λακωνία με την είδηση πως άνδρας βρέθηκε νεκρός! Τι συνέβη ωστόσο ακριβώς και τι λένε οι πληροφορίες;

Ο 87χρονος έπεσε μέσα σε πηγάδι κι έπειτα από επιχείρηση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής, ανασύρθηκε νεκρός

Τραγικό τέλος βρήκε ένας ηλικιωμένος άνδρας, στην περιοχή Γεράκι στους Μολάους Λακωνίας, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο 87χρονος έπεσε - κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- μέσα σε πηγάδι κι έπειτα από επιχείρηση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ανασύρθηκε νεκρός.


Στο σημείο έσπευσαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Ωστόσο σοκ είχε δημιουργηθεί πρόσφατα και σε αποθήκη του Καζακστάν με δεκάδες τραυματίες και έναν νεκρό!

Πηγή: protothema.gr

Σοκ! 55χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός από...

Σοκ έχει προκληθεί με την είδηση πως 55χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός! Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για τον αδικοχαμένο που "έχασε" την ζωή του σε κοκορομαχία;

Θύμα ενός κόκορα που έφερε λεπίδες και επρόκειτο να «ριχτεί» στην αρένα μιας παράνομης κοκορομαχίας έπεσε ένας άνθρωπος στην Ινδία.

Οι διοργανωτές των αγώνων συνεχίζουν την πρακτική της λεπίδας, παρά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου εδώ και δεκαετίες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το θύμα ήταν 55 ετών και ήταν θεατής σε μια παράνομη κοκορομαχία και πέθανε από τα τραύματα που του δημιούργησε ο κόκορας στην κοιλιακή χώρα.

Η πρακτική του «οπλισμού» των πτηνών οφείλεται στα μεγάλα ποσά που παίζονται στις κοκορομαχίες με αποτέλεσμα οι διοργανωτές να θέλουν να εξασφαλίσουν ότι οι αγώνες θα τελειώσουν γρήγορα και ότι θα υπάρχει ξεκάθαρος νικητής και ηττημένος.

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα ενημέρωσης, το περιστατικό έγινε την περασμένη Τετάρτη, όταν ένας διοργανωτής κρατούσε έναν κόκορα και περίμενε να τον απελευθερώσει
στην αρένα. Ο κόκορας πανικοβλήθηκε και έφυγε, με αποτέλεσμα να επιτεθεί στον θεατή.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με την αστυνομία, σχηματίστηκε δικογραφία και διεξάγεται ανάκριση.

Οι κοκορομαχίες γίνονται γύρω από το ινδουιστικό φεστιβάλ του ηλίου. Παρά την απαγόρευση, περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ πέφτουν στην στοιχηματική αγορά γύρω από το φεστιβάλ της 15ης Ιανουαρίου.

Το 2019, η Washington Post υποστήριξε ότι το «Super Bowl της κοκορομαχίας» διεξάγεται στην Άντρχα Πραντές, ενώ πάνω από 1.000 άτομα παρακολούθησαν έναν αγώνα. Ανάμεσά τους και ένας πολιτικός. Μάλιστα, οι αγώνες μεταξύ κοκόρων προωθούνται ως ένα είδος μακάβριου τουριστικού αξιοθέατου.

Να θυμίσουμε επίσης πως πριν λίγες ημέρες συνετρίβη ελικόπτερο που έσβηνε φωτιά και νεκρός εντοπίστηκε ο πιλότος!

Πηγή: protothema.gr