Θρήνος στην Πάτρα με τον θάνατο άνδρα μέσα στο σπίτι του

Τι λένε οι πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος στην Πάτρα με τον θάνατο άνδρα μέσα στο σπίτι του

Θρήνος επικρατεί στην Πάτρα με τον θάνατο ενός ηλικιωμένου άνδρα μέσα στο σπίτι του. Σύμφωνα με το tempo24 ο 99 χρονος βρήκε τραγικό θάνατο όταν ξέσπασε φωτιά και δεν κατάφερε να βγει από την οικία του, με αποτέλεσμα να καταλήξει.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής έφτασαν άμεσα στο σημείο και έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να σώσουν τον ηλικιωμένο άνδρα

Ο 99χρονος απανθρακώθηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι από μια φωτιά που πιθανότατα ξεκίνησε από το τζάκι.

Να σημειώσουμε πως φωτιά ξέσπασε χθες και στον Έβρο με την αστυνομία και τον στρατό να βρίσκονται σε επιφυλακή μιας και δε γνωρίζουν από πού ξεκίνησε η πυρκαγιά.

Σοκ στην Αλεξανδρούπολη - Γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο σπίτι της

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως στην Αλεξανδρούπολη, μία άτυχη γυναίκα κάηκε ζωντανή μέσα στο σπίτι της μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά προκλήθηκε από την ίδια όταν προσπάθησε να ανάψει μία σόμπα πετρελαίου.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στις Φέρες του Δήμου Αλεξανδρούπολης, και η γυναίκα που έχασε τη ζωή της ήταν 91 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, η σορός της ηλικιωμένης, η οποία διέμενε μόνη, εντοπίστηκε από την Πυροσβεστική μετά την κατάσβεση της φωτιάς και κατά τη διαδικασία καθαρισμού της οικίας, ενώ βάσει των πρώτων στοιχείων η πυρκαγιά φαίνεται να ξεκίνησε όταν η ηλικιωμένη προσπάθησε να ανάψει τη σόμπα πετρελαίου.

Στην κατάσβεση επιχείρησε ένα όχημα με δύο πυροσβέστες, παρουσία και της αστυνομίας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το αρμόδιο Ανακριτικό Γραφείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, νεκρό από φωτιά έπεσε και ένα εξάχρονο παιδί στη Μόρια.