Έκτακτο - Στους 100 οι νεκροί από κορωνοϊό

Έσκασε τώρα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτο - Στους 100 οι νεκροί από κορωνοϊό

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα! Πριν από λίγα λεπτά έγινε γνωστό πως οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα έφτασαν πλέον τους 100 μιας και έφυγε από τη ζωή ένας 84χρονος άνδρας στο Αττικόν.

Εξέπνευσε 84χρονος στο νοσοκομείο Αττικόν - Νωρίτερα, ο Σωτήρης Τσιόδρας είχε ανακοινώσει 31 νέα κρούσματα και 2.145 συνολικά.

Ένας άνδρας 84 ετών, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αττικόν, είναι ο 100ός νεκρός από την πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας, ενώ θετικός βρέθηκε και ένας Έλληνας δημοσιογράφος στις ΗΠΑ.

Πηγή: protothema.gr

Τι ανέφερε στην ενημέρωσή του ο Σωτήρης Τσιόδρας

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα. Ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε σήμερα 31 νέα κρούσματα στην χώρα, με το σύνολό τους να φτάνει τις 2.145 και τους νεκρούς να φτάνουν τους 99 μιας και σήμερα σημειώθηκε ένας νέος θάνατος.

Από τα 2.145 κρούσματα, το 56% είναι άνδρες και οι υπόλοιπες γυναίκες, ενώ το 25,8% σχετίζεται με ταξίδι από το εξωτερικό.

73 συμπολίτες μας είναι διασωληνωμένοι. Οι 17 είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι είναι άνδρες με μέσο όρο ηλικίας τα 68 έτη. Το 81% των διασωληνωμένων πάσχει από κάποιο υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι.

16 άτομα έχουν εξέλθει από τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Όσον αφορά στο σύνολο των νεκρών, σημειώθηκε ένας νέος θάνατος με το σύνολο να φτάνει τους 99. Οι 26 ήταν γυναίκες και το μέσο όρο ηλικίας τους ήταν τα 72 έτη. Το 89% των νεκρών είχαν κάποιο υποκείμενο νόσημα ή ήταν ηλικιωμένοι.

Συνολικά έχουν διενεργηθεί 43.417 τεστ.