Βίντεο σοκ από το Κρανίδι: Μετανάστες σε καραντίνα κάνουν ουρά για λίγα τρόφιμα

Εικόνες που προκαλούν θλίψη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βίντεο σοκ από το Κρανίδι: Μετανάστες σε καραντίνα κάνουν ουρά για λίγα τρόφιμα

Μετανάστες σε καραντίνα κάνουν ουρά για λίγα τρόφιμα στο Κρανίδι, σε ένα βίντεο σοκ. Αποχώρησε από το σημείο η ομάδα που είχε αναλάβει τη διανομή και εκείνοι τρέχουν για να πάρουν φαγητό από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ.

Απίστευτες είναι οι εικόνες με μετανάστες που βρίσκονται σε καραντίνα στο ξενοδοχείο στο Κρανίδι το οποίο λειτουργεί ως δομή φιλοξενίας μεταναστών που στοιβάζονται ο ένας πάνω στον άλλο για να πάρουν φαγητό από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιεύει το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων παρά το συναγερμό που έχουν σημάνει οι Αρχές στην περιοχή μετά τα 151 ασυμπτωματικά κρούσματα κορωνοϊού τρέχουν προς τη ομάδα που έχει αναλάβει τη διανομή των γευμάτων και πριν προλάβουν καλά καλα τα να μοιράσουν τ' αρπάζουν μέσα από τα κουτιά τις προμήθειες.

Λίγα λεπτά αργότερα το κλιμάκιο αποχωρεί από το σημείο καθώς η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο.

Ωστόσο δείτε και την κατάσταση υγείας του 19χρονου στην Πάτρα που έχει τα συμπτώματα.

protothema.gr

Ο Νίκος Χαρδαλιάς βρέθηκε σήμερα εκεί και δείτε τι δήλωσε για τα κρούσματα

Συναγερμός σήμανε από τον Νίκο Χαρδαλιά, καθώς όπως ανακοίνωσε πριν λίγο αυξάνονται τα δείγματα στο Κρανίδι και τονίζει, "Να μείνουν σπίτι όσοι έχουν νοσήματα ή ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες".

Με την εξονυχιστική ιχνηλάτιση των ήδη 150 κρουσμάτων στη δομή φιλοξενίας στο Κρανίδι και τη λήψη επιπλέον 177 νέων δειγμάτων ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του υπηρεσιακού σχεδίου για την αναχαίτιση του κορωνοϊού, στην περιοχή.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ο οποίος βρέθηκε από χθες το μεσημέρι στην περιοχή, όταν επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη 150 κρουσμάτων στη δομή φιλοξενείας μεταναστών στο Κρανίδι, αποχωρώντας σήμερα από την περιοχή, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι τα κλιμάκια της γγ Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ, μαζί με τους τοπικούς παράγοντες δούλεψαν όλη τη νύχτα πάνω στην ιχνηλάτιση των κρουσμάτων κορωνοϊού που εντοπίστηκαν και πήραν 177 δείγματα από δυνητικές επαφές των ατόμων που βρέθηκαν θετικά στον ιό.

«Το πρωτόκολλο εφαρμόζεται, η υγειονομική περίθαλψη και η τροφοδοσία της δομής έχει εξασφαλιστεί, τα μέτρα εφαρμόζονται στο ακέραιο», είπε ο κ. Χαρδαλιάς από το Κρανίδι προσθέτοντας ότι αύριο θα έχουμε την πλήρη εικόνα από τα 177 νέα δείγματα που ελήφθησαν και δήλωσε αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά.

Παράλληλα, ο Νίκος Χαρδαλιάς επανέλαβε την έκκληση τις επόμενες ημέρες όλοι οι κάτοικοι της περιοχής να μείνουν στο σπίτι τους και ειδικά οι ευπαθείς ομάδες. «Είναι σημαντικό να εφαρμοστούν τα μέτρα στο ακέραιο και θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα», τόνισε ο υφυπουργός λίγο πριν αποχωρήσει από το Κρανίδι.