Επίθεση με βιτριόλι: Οι φωτογραφίες που θα "προδώσουν" τη μαυροφορεμένη

Το νέο βήμα της αστυνομίας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι: Οι φωτογραφίες που θα

Κρίσιμη θα είναι η αυριανή μέρα για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, μιας και η αστυνομία έχει σκοπό να δείξει στην 34χρονη φωτογραφίες υπόπτων που θα μπορούσαν να "προδώσουν" τη μαυροφορεμένη γυναίκα που της έριξε το οξύ.

Πολύ κοντά στη λύση του μυστηρίου της άγνωστης γυναίκας βρίσκονται οι Αρχές και αυτή τη στιγμή, η οποιαδήποτε πληροφορία θα μπορούσε να χρησιμεύσει.

Για το λόγο αυτό, πρόκειται να δείξουν στην άτυχη Ιωάννα μερικές φωτογραφίες από τις ύποπτες, προκειμένου να προσπαθήσει να αναγνωρίσει στα πρόσωπά τους, την μαυροφερεμένη που της επιτέθηκε. Δείτε εδώ τι αποκάλυψε για την κατάσταση της υγείας της κόρης της η μητέρα της Ιωάννας.

Πέρα από φωτογραφίες, η 34χρονη θα δει και το βίντεο ντοκουμέντο με την επίθεση με βιτριόλι

Προκειμένου να δώσει νέα στοιχεία για την μαυροφορεμένη γυναίκα, η άτυχη 34χρονη που δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι, πρόκειται να δει αύριο το βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης, για να μπορέσει να αναγνωρίσει ορισμένα στοιχεία πάνω της.

Όλο και πιο κοντά στην εξιχνίαση της φρικτής επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης στην Καλλιθέα, πλησιάζουν οι Αρχές.

Μάλιστα η Δευτέρα κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου, στον ΣΚΑΪ, οι αρχές έχουν επεξεργαστεί και «καθαρίσει» τα βίντεο με την πιθανή δράστιδα και αύριο θα τα δείξουν στην Ιωάννα, καθώς και τα καρέ φωτογραφιών από τα βίντεο.

Η Αστυνομία ελπίζει ότι ίσως η άτυχη γυναίκα – η οποία παραμένει σε κατάσταση σοκ- θυμηθεί από τις εικόνες και αναγνωρίσει τη γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι.

Από εκεί και πέρα σύμφωνα με πληροφορίες οι αξιωματικοί της ασφάλειας έχουν καταλήξει σε τρεις βασικές ύποπτες για την επίθεση γυναίκες. Οι γυναίκες που ερευνά η αστυνομία, είναι από τον προσωπικό κύκλο της 34χρονης, καθώς και άτομα από το παρελθόν της που ενδεχομένως θέλησαν να την βλάψουν.

Επίθεση με βιτριόλι νέα στοιχεία

Επιπλέον, στον ΑΝΤ1 μίλησε ένας καταστηματάρχης, ο οποίος υποστήριξε ότι θα μπορούσε να αναγνωρίσει τη γυναίκα, σημειώνοντας ότι είχε μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια.

«Έστρεψα το βλέμμα μου αντίθετα και είδα μια γυναίκα να απομακρύνεται. Η φυγή της δεν κολλούσε με τον χαμό και τις κραυγές που εξελίσσονταν γύρω μας. Έτρεξα και την πρόλαβα. Σταμάτα εδώ της είπα και την άγγιξα. Δεν φοβήθηκε καθόλου, που κάποιος άγνωστος την άγγιξε. Είχε ψυχρό βλέμμα. Φορούσε μαύρο παντελόνι, ένα γυναικείο πόλο, μάσκα προσώπου και τσάντα στον ώμο. Εγώ είμαι 1,78 ύψος και εκείνη την υπολογίζω στο 1,67. Είχε μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια. Ναι θα την αναγνώριζα ξανά» είπε χαρακτηριστικά ο καταστηματάρχης.

Πηγή: eleftherostypos.gr