Κορωνοϊός: «Μπούκαραν» στο νοσοκομείο Ξάνθης για να πάρουν ασθενή με Covid-19

Έγινε χαμός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: «Μπούκαραν» στο νοσοκομείο Ξάνθης για να πάρουν ασθενή με Covid-19

Σκηνές «φαρ ουέστ» εκτυλίχθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, στην μονάδα Covid-19.Όλα ξεκίνησαν όταν συγγενείς ασθενούς με κορωνοϊό από τον Εχίνο εισέβαλαν μέσα στο Νοσοκομείο απαιτώντας να πάρουν τον ασθενή, ισχυριζόμενοι πως δεν πάσχει από Covid-19 αλλά από άλλη ασθένεια.

Ο εν λόγω ασθενής μάλιστα μεταφερόταν εκείνη τη στιγμή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, στο αντίστοιχο τμήμα κορωνοϊού, καθώς κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του.

Τα αίματα άναψαν γρήγορα ενώ κλήθηκε και η αστυνομία ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Ακολούθως οι ασθενείς υπεβλήθησαν και αυτοί σε εξέταση για Covid-19, λόγω της έκθεσής τους στη μονάδα, ενώ τους ζητήθηκε να τεθούν σε κατ’ οίκον περιορισμό. Θετικός στον κορωνοϊό αγαπημένος ηθοποιός - Κατέρρευσε πάνω στη σκηνή

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα πρωτόγνωρο περιστατικό το οποίο προκάλεσε έντονη αναστάτωση αλλά και ανησυχία στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου.

Θρίλερ στην Ξάνθη - Θετική στον κορωνοϊό μαθήτρια

κορωνοϊός ξάνθη

Αναστάτωση προκλήθηκε τη Δευτέρα στο 7ο δημοτικό σχολείο Ξάνθης όταν ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι πως μια μαθήτρια η οποία πραγματοποίησε προεγχειρητικό έλεγχο σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης, βρέθηκε θετική στον νέο κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες του fonitisxanthis.gr, το σχολείο θα παραμείνει ανοιχτό, ενώ η τάξη της μαθήτριας κλείνει προληπτικά. Παράλληλα, έχουν ενημερωθεί οι γονείς των παιδιών της τάξης που κλείνει για να πάρουν τα παιδιά τους από το σχολείο. Αστρολόγος αποκαλύπτει: Αυτό το ζώδιο φταίει που ο κορωνοϊός γονάτισε την Ιταλία