Πατήσια: Βίαζαν επί τρεις ημέρες 19χρονη, δίνοντάς της ναρκωτικά

Χειροπέδες σε δυο άντρες Αλβανικής καταγωγής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πατήσια: Βίαζαν επί τρεις ημέρες 19χρονη, δίνοντάς της ναρκωτικά

Μετά το σοκ που προκάλεσε ο βιασμός της καθαρίστριας στα Πετράλωνα, συγκλονίζει η νέα καταγγελία 19χρονης πως δύο αλλοδαποί, ηλικίας 21 και 20 ετών, την βίαζαν επί τρεις μέρες.

Συγκεκριμένα το Σάββατο το πρωί, αλλοδαπή κοπέλα, κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών την παράνομη κατακράτηση της επί τριήμερο σε οικία στην Αθήνα και το βιασμό της από τρεις αλλοδαπούς με καταγωγή από την Αλβανία. Οι δύο δράστες αφού την κράτησαν όμηρο για τρεις ημέρες, την απελευθέρωσαν χθες 26/6 το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα γνωρίστηκε μέσω social media με έναν από τους δράστες και τον επισκέφτηκε στο σπίτι του, στον Άγιο Νικόλαο Πατησίων. Εκεί εμφανίστηκε και ο δεύτερος δράστης και μαζί την βίαζαν επί τρεις ημέρες, έχοντάς την συνέχεια υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Η ίδια ισχυρίζεται οτι της έριξαν κάτι στο ποτό για να κάμψουν τις αντιστάσεις της. Τελικά, το πρωϊ του Σαββάτου την παράτησαν στην περιοχή του Πειραιά και ανέβησαν στο πλοίο για διακοπές στη Μύκονο.

Πατήσια βιασμός 19χρονης

Κατόπιν της καταγγελίας, ταυτοποιήθηκαν και εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και σε συνεργασία με την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Μυκόνου και το Λιμεναρχείο Μυκόνου, συνελήφθησαν σήμερα το μεσημέρι στη Μύκονο.

Συγκεκριμένα μόλις οι δυο βιαστές αποβιβάστηκαν απο το καράβι στο λιμάνι της Μυκόνου, οι αστυνομικοί τους εντόπισαν αμέσως από τις φωτογραφίες που τους είχε δείξει το 19χρονο κορίτσι και πριν προλάβουν να αντιδράσουν τους συνέλαβαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Εξελίξεις και με τον βιασμό 25χρονης στον Άγιο Παντελεήμονα

Σοκαρισμένο είναι το Πανελλήνιο με το βιασμό της 25χρονης εγκυμονούσας με - όπως φέρεται - νοητική στέρηση. Η ΕΛ.ΑΣ. έχει περάσει χειροπέδες σε τρεις άνδρες πακιστανικής καταγωγής ηλικίας 19, 21 και 27 ετών. Ενώ, ακόμη ψάχνουν τον τέταρτο δράστη.

Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς η γυναίκα, η οποία βρίσκεται στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης στην Ομόνοια. Η 25χρονη βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να επισκεφτεί ένα μαγαζί για να επισκευάσει βλάβη στο κινητό της τηλέφωνο. Τότε την προσέγγισε ένας νεαρός Αφγανός και τη βίασε σε απόμερο σημείο. Εκείνος αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή, παρατώντας την άτυχη κοπέλα σε άθλια κατάσταση. Έκτοτε ο δράστης αναζητείται.

Σοκαρισμένη ζήτησε βοήθεια από τρεις Πακιστανούς οι οποίοι την έπεισαν να τους ακολουθήσει για να τη βοηθήσουν. Μάλιστα, μπήκαν μαζί της σε ταξί με προορισμό τον Άγιο Παντελεήμονα. Την οδήγησαν σε ένα υπόγειο διαμέρισμα και την βίασαν ομαδικά.

Βιασμός Άγιος Παντελεήμονας ποινική δίωξη

Σύμφωνα με το Mega, όταν η 25χρονη κατάφερε να δραπετεύσει, πήγε στο Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα και κατήγγειλε το συμβάν, με αποτέλεσμα λίγες ώρες αργότερα να πέσουν στα χέρια της Αστυνομίας τρεις από τους τέσσερις βιαστές. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ όπως προαναφέρθηκε εξακολουθεί να αναζητείται ο νεαρός Αφγανός.

Κακουργηματική ποινική δίωξη σε βάρος των τριών Πακιστανών

Κακουργηματική ποινική δίωξη σε βάρος των τριών Πακιστανών που συνελήφθησαν για το βιασμό της 25χρονης εγκύου στον Άγιο Παντελεήμονα τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης άσκησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Βάσει της δίωξης που ασκήθηκε οι τρεις Πακιστανοί αντιμετωπίζουν τις εξής κατηγορίες: Βιασμό από δύο δράστες, από κοινού και συνδρομή στον βιασμό και αρπαγή από κοινού με σκοπό να εξαναγκαστεί ο παθών. Ακόμη, δίωξη για βιασμό από άγνωστο δράστη ασκήθηκε σε βάρος ενός τετάρτου ατόμου που αναζητείται από τις αρχές.

Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να οδηγηθούν σε ανακριτή.