Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μίλησε για τη δολοφονία της Κάρολαϊν στη φυλακή

Αλλάζουν τα δεδομένα στην υπόθεση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μίλησε για τη δολοφονία της Κάρολαϊν στη φυλακή

Σε νέα τροχιά μπαίνουν οι έρευνες για την δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, από τον 32χρονο πιλότο και σύζυγό της. Ενώ, ακόμη μία αποκαλύψη «βόμβα» για την Καρολάιν έρχεται στο φως.

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο χθεσινό βραδινό δελτίο του Star, η υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, μπαίνει σε νέα τροχιά, μετά την προανακριτική διαδικασία, καθώς τις επόμενες ημέρες θα φτάσουν στα χέρια του ανακριτή όλα τα στοιχεία που θα φωτίσουν το κίνητρο πίσω από το ειδεχθές έγκλημα του 33χρονου πιλότου.

«Αναμένουμε εξελίξεις όσον αφορά στη δικογραφία για τον εντολέα μου, είτε σε επίπεδο εγγράφων ακόμα και μαρτυρικών καταθέσεων, στο τέλος της εβδομάδας. Θα δούμε η δικογραφία τι άλλο έχει να προσφέρει σε επίπεδο αιτήσεων, τόσο από εμάς όσο και από τον κ. ανακριτή», δήλωσε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Εκτός από το κίνητρο, τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από το άνοιγμα των τηλεφωνικών συνομιλιών του καθ’ ομολογία δολοφόνου και από τον ακριβή χρόνο που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα ασφαλείας, θα δείξουν κατά πόσο το έγκλημα ήταν προμελετημένο... διαβάστε τη συνέχεια για τα Γλυκά Νερά στο Athensmagazine.gr