Επίθεση σε καθηγητή της ΑΣΟΕΕ: Εισαγγελική παρέμβαση για το περιστατικό ξυλοδαρμού

Το βίντεο του περιστατικού

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Επίθεση σε καθηγητή της ΑΣΟΕΕ: Εισαγγελική παρέμβαση για το περιστατικό ξυλοδαρμού

Το απόγευμα της Τρίτης 12/01 σημειώθηκε ένα απίστευτο περιστατικό στην ΑΣΟΕΕ, καθώς ένας καθηγητής ξυλοκοπήθηκε από κουκουλοφόρους, όταν εκείνος παρέδιδε μάθημα.

Μάλιστα, οι φοιτητές όπως ήταν αναμενόμενο έμειναν άφωνοι αφού μερικοί από αυτούς κατέγραψαν το πρωτοφανές περιστατικό στα κινητά τους, δημοσιεύοντας το περιστατικό στα social.

Από την άλλη, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι κουκουλοφόροι έδειραν και φοιτητές οι οποίοι προσπάθησαν να υπερασπιστούν τον καθηγητή.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί της ασφάλειας ψάχνουν να βρουν, ποιοι γνώριζαν τις δικαστικές διαμάχες που είχε τα τελευταία χρόνια ο καθηγητής και αν ήθελαν για αυτό τον λόγο να του επιτεθούν.

Ο ξυλοδαρμός καθηγητή στην ΑΣΟΕΕ

Σάλος στην Θεσσαλονίκη - Γνωστός ποδοσφαιριστής έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

Ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ-19 του Άρη Θεσσαλονίκης κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από άγνωστους, την ώρα που διασκέδαζε με φιλική παρέα, στην περιοχή των Λαδάδικων. Με την ευκαιρία διάβασε εδώ για τον άγριο ξυλοδαρμό 24χρονου στο σπίτι του, στη Λαμία.

Οι δράστες φαίνεται πως πλησίασαν τον 17χρονο καταγγέλλοντα και τον ρώτησαν για τις οπαδικές του προτιμήσεις. Δίχως να πάρουν απάντηση, τον χτύπησαν με τα χέρια και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Ο ανήλικος ποδοσφαιριστής μετέβη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και...διαβάστε εδώ την συνέχεια.