Πάτρα: Ο Αλέξης Κούγιας δέχθηκε πρόταση να αναλάβει τον Μάνο Δασκαλάκη

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Ο Αλέξης Κούγιας δέχθηκε πρόταση να αναλάβει τον Μάνο Δασκαλάκη

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του protothema.gr, ο Αλέξης Κούγιας δέχθηκε πρόταση να αναλάβει την υπεράσπιση του Μάνου Δασκαλάκη.

Ο πατέρας των παιδιών, παρόλο που μέχρι πρότινος είχε κοινή γραμμή με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, από τη μέρα της σύλληψής της μητέρας, έχει αποφασίσει να διαχωρίσει τη θέση του.

Ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος βρισκεται στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, δέχθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, τηλεφωνημα από διοικητή νοσοκομείου, ο οποίος του προτεινε να αναλάβει τον συζυγο της κατηγορούμενης.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστο αν ο κ. Κούγιας θα δεχθεί την εκπροσώπηση του 30χρονου.

Ο γείτονας του Μάνου και της Ρούλας ''σπάει'' τη σιωπή του για το ακίνητο

Το ζευγάρι από Πάτρα έχει προκαλέσει μεγάλη οργή στο πανελλήνιο, καθώς μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου γίνεται ευρέως κατανοητό πως η υπόθεση θα λυθεί σύντομα με πιστοποιημένα αίτια θανάτου. Τη στιγμή λοιπόν, που η γυναίκα κρατείται και επικρατεί τεράστιος εκνευρισμός για την αντίδραση του Μάνου, ένας γείτονας τους σπάει τη σιωπή του.

Θέλοντας να βοηθήσει την έρευνα έκανε αναφορά στο Super Kατερίνα για το σπίτι, που διέμενε το ζευγάρι και μάλιστα δεν έκρυψε την απορία του για την παραμονή τους σε αυτό μετά τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς. Ο γείτονας άφησε επίσης αιχμές για εξασφάλιση παραχώρησης του διαμερίσματος, χωρίς να είναι ακόμα γνωστός ο τρόπος.

«Ενώ ξέραμε ότι υπάρχουν μακρινοί συγγενείς της δεν ήρθε κάποιος να πουλήσει το ακίνητο ή να βγάλει τη Ρούλα από μέσα. Εκείνο που κάνει εντύπωση είναι ότι κυκλοφορούσαν φήμες ότι το ζευγάρι είχε εξασφαλίσει συμφωνία για το ακίνητο της σπιτονοικοκυράς. Τι ήταν αυτή η συμφωνία, εάν θα μπορούσαν να κάθονται μέσα και να εισπράττουν οι συγγενείς δεν το γνωρίζουμε. Η γυναίκα είχε ανάγκη μεγάλης βοήθειας.

Την εξυπηρετούσαν σε όλες. Ο Μάνος διαχειριζόταν τις υποχρεώσεις της τις οικονομικές, πλήρωνε λογαριασμούς, τακτοποιούσε οφειλές αλλά δεν γνωρίζουμε όμως αν υπήρχε πρόσβαση στον λογαριασμό ή αν είχα κάποια κάρτα τραπεζική» είπε μεταξύ άλλων.,