Τραγωδία Πάτρα: «Δεν την παράτησε τυχαία ο...» - "Κόλαφος" η Αγγελική Νικολούλη για τη Ρούλα

«Δεν δέχτηκε την απόρριψη από τον Μάνο»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: «Δεν την παράτησε τυχαία ο...» -

Άκρως αποκαλυπτική η Αγγελική Νικολούλη στο δελτίο ειδήσεων του Mega την Παρασκευή 1/4 και λίγες ώρες πριν τις αποκαλύψεις στη δική της εκπομπή, λύνει τη σιωπή της για τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα και μιλάει έξω από τα δόντια για τις υποψίες που έχει σχετικά με τους λόγους που θεωρεί πως οδήγησαν την κατηγορούμενη, σε αυτή την πράξη.

Οι δηλώσεις της Αγγελικής Νικολούλη για την Ρούλα

«Ήθελε να πεθάνει την Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο για να σβήσει τις υποψίες», ανέφερε αρχικά η Αγγελική Νικολούλη και πρόσθεσε: «Ήθελε να την οδηγήσει την Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο και εκεί να την τελειώσει, όλα θα φανούν από την δικαιοσύνη το επόμενο διάστημα για να είμαστε και σωστοί», είπε για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Η Τζωρτζίνα με τον τρόπο της μίλησε πριν οδηγηθεί στο νοσοκομείο περισσότερα θα δούμε απόψε το βράδυ», είπε για όσα θα δούμε στο Φως στο Τούνελ. «Δεν δέχτηκε την απόρριψη από τον Μάνο» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια αποκάλυψε για τη σχέση του πρώην ζευγαριού: «Μου είχε μιλήσει για τον άνδρα της και μου τον “έδινε” άντρα της. Θέλω να εστιάσω και σε κάτι άλλο πάνω στον Μάνο. Λέγανε ότι ο Μάνος ήθελε να φύγει, να την χωρίσει, είχε φύγει από το σπίτι, ήταν ένα παιδί που τον ενδιέφερε η ζωή του και όχι τα τρία του παιδιά. Λέγανε επίσης ότι γνώρισε και μια άλλη κοπέλα με την οποία ήθελε να ζήσει μαζί της», ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη.

«Ο Μάνος δεν εγκατέλειψε τυχαία την γυναίκα του, κάτι συνέβη, κάτι διαπίστωσε ο ίδιος και της έδειξε ανοιχτά την απόρριψη. Αυτό προκύπτει μέσα από μηνύματα της ίδιας σε ένα πρόσωπο», είπε η Αγγελική Νικολούλη λίγο πριν τις μεγάλες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας, τις οποίες θα δούμε πριν τα μεσάνυχτα στο Φως στο Τούνελ.

«Είναι οικογενειακή ιστορία το ψέμα και...» - Πυρ και μανία ο Ευαγγελάτος για την οικογένεια Πισπιρίγκου

Με τα σχόλια της μητέρας και την αδερφής της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου, ιδιαίτερα ενοχλημένος φάνηκε να είναι από τα σχόλιά του ο Νίκος Ευαγγελάτος στο Live News μετά τις δηλώσεις πως η 33χρονη ξυλοκοπήθηκε στη ΓΑΔΑ, κάτι που διαψεύσθηκε από τις Αρχές.

«Ακούσατε τι είπε η μάνα; Ότι είδε. Είδε; Γιατί αν είδε πρέπει να το κάνουμε όσο πιο μεγάλο θέμα μπορούμε. Αν όμως δεν είναι έτσι μήπως είναι οικογενειακή ιστορία το ψέμα και σταματάω εδώ γιατί θα παρασυρθώ» είπε εμφανώς ενοχλημένος.

Λίγο αργότερα σχολιάζοντας την εμφάνιση της μάνας και της αδελφής της 33χρονης στη ΓΑΔΑ. «Με ξεπερνάει το ότι τις είδα κουκουλωμένες και τις δύο να τρέχουν να φύγουν από τις κάμερες. Λίγη ώρα πριν είχαν δώσει συνέντευξη στην κάμερα και μετά τρέχανε να φύγουνε από τους δημοσιογράφους. Και πήγαν στη ΓΑΔΑ και είπαν και οι δύο ότι είδαν οι αστυνομικοί την είχαν κάνει μαύρη στο ξύλο. Μια λεπτομέρεια, δεν έχει δώσει καν κατάθεση. Δεν την έχουν ανακρίνει οι αστυνομικοί.

Να μάθουμε από αυτή τη μάνα πού είδε μαυρισμένα τα μάτια να το κάνουμε κόλαση. Αν δεν τα είδε μπορούμε να καταλάβουμε περισσότερα πράγματα πώς έφτασε η Πισπιρίγκου να σκοτώσει τρία παιδιά» ήταν το επόμενο πολύ αιχμηρό του σχόλιο.