Τραγωδία Πάτρα: Το προφητικό μήνυμα του Μάνου Δασκαλάκη ένα μήνα πριν την σύλληψη της Ρούλας

Τι έγραφε στον φίλο του;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Το προφητικό μήνυμα του Μάνου Δασκαλάκη ένα μήνα πριν την σύλληψη της Ρούλας

Όσο η Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχίζει να κρατείται στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, η υπόθεση των τριών κοριτσιών από την Πάτρα ερευνάται και καθημερινά τα ευρήματα συγκλονίζουν ολόκληρη τη χώρα.

Μάλιστα, άλλη μία αποκάλυψη έγινε, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάνος Δασκαλάκης φαίνεται να είχε καταλάβει ένα μήνα πριν πως ο θάνατος των παιδιών του θα προκαλούσε τόσο μεγάλο σάλο στην κοινωνία, την ίδια στιγμή που οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού κατέθεσαν μήνυση.

Το προφητικό μήνυμα του Μάνου Δασκαλάκη ένα μήνα πριν την σύλληψη της Ρούλας

Ο ίδιος είχε στείλει μήνυμα σε έναν φίλο του λέγοντας ακριβώς ότι ο κόσμος θα συγκλονιστεί αφήνοντας πολλά ερωτηματικά για το τι εννοούσε και αν γνώριζε τι θα συνέβαινε.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Να είσαι σίγουρος για το σχόλιο που έκανες ότι θα συγκλονιστεί το Πανελλήνιο», κανείς, όμως, ακόμη δεν ξέρει ποιο ήταν το σχόλιο.

«Να μιλήσουν οι ειδικοί για στοιχεία, όχι ο Δασκαλάκης»

Το απόγευμα της Πέμπτης 7/6 ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία έχει κριθεί προφυλακιστέα καθώς κατηγορείται για τον φόνο της Τζωρτζίνας, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Ο Όθωνας Παπαδόπουλος επιβεβαίωσε πως ετοιμάζεται αίτηση αποφυλάκισής της, κατόπιν δικής της επιθυμίας.

Σε αυτήν θα περιλαμβάνονται «καταθέσεις ειδικών που θα απαντήσουν στα όσα έγιναν μέσα στα δωμάτια των νοσοκομείων». Πιο συγκεκριμένα, τόνισε χαρακτηριστικά πως: «Είναι σαφής η ιατροδικαστική έκθεση», απάντησε ερωτηθείς για το αν η 33χρονη αποδέχεται την αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας, επιμένει ωστόσο στην «πάγια θέση της ότι, δεν ήξερε τι είναι ή ότι υπάρχει η κεταμίνη.

Δεν προσδιορίζεται ο ακριβής χρόνος θανάτου της Τζωρτζίνας, άρα δεν μπορούμε να υπολογίσουμε το 20λεπτο, που είναι ο χρόνος δράσης της ουσίας. Αν δε λυθεί το πότε σταματούν οι λειτουργίες του οργανισμού του, δεν μπορούμε να ξέρουμε».