«Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν βγαίνει σε εμάς γιατί...» - Οι αιχμές του Γιώργου Λιάγκα για την 33χρονη κατηγορούμενη

Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν βγαίνει σε εμάς γιατί...» - Οι αιχμές του Γιώργου Λιάγκα για την 33χρονη κατηγορούμενη

Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας 18/4 στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά σχολίασαν τα νέα ευρήματα για την υπόθεση της Πάτρας, αλλά και την απόφαση της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου να μιλήσει από τις φυλακές Κορυδαλλού, στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Γιατί η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν μιλά στον Λιάγκα και στην Σκορδά

Ο παρουσιαστής έριξε τα «καρφιά» του στην 33χρονη, που κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της, υποστηρίζοντας πως η Ρούλα έχει πειραχτεί από την πλευρά που η εκπομπή προσεγγίζει την υπόθεση και αυτός είναι και ο λόγος που δεν δίνει συνεντεύξεις σε εκείνους.

«Είναι πάρα πολύ πειραγμένη με τη σχέση του Μάνου με την νέα του κοπέλα, τη Ζωή. Να υπενθυμίσουμε ότι εμείς την προηγούμενη εβδομάδα αποκαλύψαμε ότι πιθανότατα να είναι έγκυος μετά από όσα μας είπε κολλητός φίλος του Δασκαλάκη. Δεν μας το διέψευσε. Η Ρούλα είναι πολύ πειραγμένη.

Να πω ότι η Ρούλα βγαίνει επιλεκτικά σε κάποιες εκπομπές, όλοι την φωνάζουμε. Σε εμάς, ας πούμε, επειδή θεωρεί ότι έχουμε μία στάση απέναντί της, επιλέγει να μην βγαίνει. Σε άλλες εκπομπές βγαίνει, με γεια της με χαρά της» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Επειδή το θίγεις, εγώ ποτέ δεν πήρα τη Ρούλα να της πω… Την καλούν οι ίδιοι οι παρουσιαστές κι αυτό κάτι δείχνει, ότι κολακεύεται. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει τη δημοσιότητα» είπε με τη σειρά της η Φαίη Σκορδά, η οποία ξεκαθάρισε ότι δεν θα την καλούσε ποτέ για συνέντευξη και ούτε θα την παρακαλούσε.

«Πιστεύεις ότι σε εμάς δεν βγαίνει η Ρούλα επειδή δεν την έχεις πάρει τηλέφωνο εσύ; Δεν της αρέσει ο σχολιασμός μας, πίστεψέ με» ανταπάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Στασίδι έχουν πιάσει μάνα και αδερφή Πισπιρίγκου στις εκπομπές»

Η υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, είναι πλέον πρώτο θέμα συζήτησης σε όλες τις καθημερινές εκπομπές, καθώς οι εξελίξεις της υπόθεσης είναι ραγδαίες. Πλέον οι αρχές ξεκινούν νέα έρευνα για τον θάνατο και των άλλων δύο παιδιών και επικεντρώνονται στην πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας.

Το πρωί της Τρίτης 12/4, λίγα λεπτά μετά την έναρξη του «Πρωινού» και ενώ υπήρχε συζήτηση για τις εξελίξεις στην υπόθεση θρίλερ της Πάτρας, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στην Ελένη Λεγάτου και τη Δήμητρα Πισπιρίγκου, τη μητέρα και την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, που βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Σε ζωντανή σύνδεση από την Πάτρα, ο δημοσιογράφος θέλησε να μεταφέρει πως οι κάτοικοι της πόλης συζητούν για τη χθεσινή παρέμβαση της Δήμητρας Πισπιρίγκου στο Πρωινό.

Τότε, ο παρουσιαστής του Πρωινού είπε χαρακτηριστικά: «Δεν κάναμε καμία επιτυχία χθες. Σε όλους μιλάει. Μην τρελαθούμε τώρα. Το πώς χειρίζεται ο καθένας έναν καλεσμένο είναι προσωπικό του θέμα, από εκεί και πέρα βγαίνουν παντού και μιλάνε. Στασίδι έχουν πιάσει και η μάνα και η αδερφή στις εκπομπές. Καλημέρα… Στασίδι!».