Λέων για τραγωδία Πάτρας: «H πορεία της ουσίας καταγράφεται από το φαρμακείο του νοσοκομείου»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λέων για τραγωδία Πάτρας: «H πορεία της ουσίας καταγράφεται από το φαρμακείο του νοσοκομείου»

Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστή η είδηση πως ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου παραιτήθηκε από την υπόθεση της Πάτρας όπου οι εξελίξεις φαίνεται να μην έχουν τέλος.

Έτσι, στη σημερινή εκπομπή της ΕΡΤ εν αναμονή της ιατροδικαστικής έκθεσης για τα αίτια των θανάτων στα δύο υπόλοιπων παιδιών της οικογένειας από την Πάτρα ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων και ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, σχολίασαν τις τελευταίες εξελίξεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Λέων, «Η κεταμίνη είναι ένα φάρμακο το οποίο καταγράφεται σε ένα νοσοκομείο, από την πηγή του, δηλαδή το φαρμακείο μέχρι το σημείο που χορηγείται από ειδικούς γιατρούς. Είναι φάρμακο που χρησιμοποιείται ιδιαίτερα από αναισθησιολόγους και εντατικολόγους.

Οι δηλώσεις του Λέων για την τραγωδία στη Πάτρα

Η πράξη της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας που κίνησε τις υποψίες

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, T-live, το μεσημέρι της Τετάρτης 4/5, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία που "καίνε" την Ρούλα Πίσπιρίγκου, η οποία πραγματοποίησε νέο αίτημα μέσα από τις φυλακές.

Η μητέρα των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα, μετά τον χαμό της Τζωρτζίνας και αφού τα πρώτα δημοσιεύματα που μιλούσαν για περίεργες κινήσεις και έθεταν ερωτήματα για το τι συμβαίνει στην κάθε περίπτωση, εκείνη αφού ζητούσε σε πολλά από τα σάιτ αι τις εφημερίδες να "κατεβάσουν" τα άρθρα που την αφορούσαν, προχώρησε και σε μία άλλη μυστήρια κίνηση.

Η 33χρονη, λοιπόν, λίγες ώρες αφού η 9χρονη έχασε τη ζωή της και πριν ακόμη ταφεί, επικοινώνησε με τον δικηγόρο της. Μάλιστα, του ζήτησε να τον συναντήσει από κοντά.