Κολωνός: Ποια είναι η ψυχολογική κατάσταση της 12χρονης - Καλείται να αναγνωρίσει νέα πρόσωπα

Όλη η αλήθεια για την ανήλικη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κολωνός: Ποια είναι η ψυχολογική κατάσταση της 12χρονης - Καλείται να αναγνωρίσει νέα πρόσωπα

Την ώρα που στη φυλακή για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό βρίσκονται δύο ακόμη άντρες, ο 36χρονος υπάλληλος νοσοκομείου, αλλά και ένα νέο πρόσωπο, η ψυχολόγος που έχει αναλάβει να βοηθήσει την ανήλικη μίλησε στην εκπομπή Live News, το απόγευμα της Τετάρτης 26/10 και εξήγησε τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή και ποια είναι η ψυχολογική κατάσταση του παιδιού.

Μάλιστα, ανέφερε πως κάθε φορά που καλείται για κατάθεση, η ίδια "ανοίγει" κι άλλα ζητήματα που "ρίχνουν φως" σχετικά με τα πρόσωπα με τα οποία ήρθε σε επαφή, ενώ τόνισε πως τις επόμενες ημέρες θα κληθεί να αναγνωρίσει κι άλλα πρόσωπα μέσω φωτογραφιών.

Οι δηλώσεις της ψυχολόγου της 12χρονης από τον Κολωνό

Ράκος ψυχολογικά η μητέρα της - Κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης

Σαν "βόμβα" έσκασε η υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό όπου συγκλόνισε για τα καλά το πανελλήνιο. Φυσικά, οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές καθώς ολοένα και περισσότερες είναι οι πληροφορίες που έρχονται στην επιφάνεια.

Πέρα από τον 53χρονο ο οποίος φέρεται πέρα από τους συνεχείς βιασμούς προς την 12χρονη, την εξέδιδε προς όφελός του καθώς ήταν και εκείνος που έκλεινε τα ραντεβού. Ωστόσο, όπως φαίνεται ο κύριος εγκέφαλος της συγκλονιστικής υπόθεσης είναι η ίδια της η μητέρα η οποία ήταν και η πρώτη που την είχε εκδίδει -δείτε εδώ τις τελευταίες πληροφορίες.

Έτσι λοιπόν, η 37χρονη μητέρα της ανήλικης μέσω του δικηγόρου της, κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης λόγω ελλιπών στοιχείων. Υποστηρίζει μάλιστα, ότι τα στοιχεία δεν είναι τέτοια που μπορούν να κρατήσουν προσωρινά στη φυλακή.