«Ντρέπομαι...» - ''Γροθιά'' στο μαχαίρι οι δηλώσεις του πεθερού της αδερφής της Καϊλή, Μανταλένας

Όσα είπε για σκάνδαλο που έχει στιγματίσει την οικογένειά τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το σκάνδαλο των ημερών δεν είναι άλλο από αυτό του Κατάρ για διαφθορά και ξέπλυμα μαύρου χρήματος αναφορικά με την εμπλοκή της Εύας Καϊλή και του συζύγου της Τζιόρτζι.

Για την ώρα ο Ιταλός άνδρας έχει παραδεχτεί τη δράση του και μάλιστα έχει πάρει όλες τις κατηγορίες πάνω του με την Καϊλή από την άλλη να παραμένει για άλλον ένα μήνα στη φυλακή μετά την κατάθεσή της (δείτε εδώ τι είπε).

Οι Βέλγοι δικαστές είχαν πολύ αυστηρά κριτήρια και μάλιστα λέγεται, πως δεν ήταν σε καμία περίπτωση διατεθειμένοι να ακούσουν ό,τι είχε να κάνει με την ύπαρξη της δίχρονης κόρης, που κάποιοι το θεώρησαν ως ελαφρυντικό.

Για την ώρα το παιδί παραμένει στην οικογένεια της πολιτικού και πιο συγκεκριμένα μένει μαζί με τον πατέρα της Καϊλή, με τον ίδιο να παρακολουθεί σαστισμένος τις εξελίξεις.

Από την άλλη αίσθηση προκαλούν οι νέες δηλώσεις, που έκανε ο πεθερός της αδερφής της Εύας, Μανταλένας στο δελτίο ειδήσεων του Star, οι οποίες προβλήθηκαν την Παρασκευή 23/12 και προκαλούν αίσθηση.

Οι δηλώσεις του πεθερού της αδερφής της Εύας Καϊλή, Μανταλένας

«Ντρέπομαι για αυτό που έχει συμβεί στην χώρα μας, ανήκω σε μια γενιά που πιστέψαμε στην Ευρώπη, πιστέψαμε στους θεσμούς και δεν αντέχω αυτό που γίνεται σήμερα. Δεν το χωράει το μυαλό μου.
Είμαι άνθρωπος που πιστεύει στην Δικαιοσύνη. Και ό,τι αποφανθεί η Δικαιοσύνη είναι και το σωστό. Είμαστε σε μια Ήπειρο που λέγεται Ευρώπη, που έχει Δημοκρατία.

Βάλλεται η Ευρώπη αυτή τη στιγμή από όλες τις πλευρές και δεν το χωράει ο νους μου ότι αυτή τη στιγμή είμαστε τόσο εκτεθειμένοι. Για εμένα από τις ρίζες μου πάνω από όλα ήταν η χώρα μου. Το θέμα είναι τι πράγματι συνέβη και τι είναι το σωστό», είπε ο Κώστας Σουγιουλτζόγλου.