Ιαν Στρατής: αποκαλύπτει στον Νίκο Κοκλωνη πως θα παίξει σε ταινία και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον δούμε φέτος στη Eurovision!

Ιαν Στρατής: αποκαλύπτει στον Νίκο Κοκλωνη πως θα παίξει σε ταινία και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον δούμε φέτος στη Eurovision!

O Νίκος Κοκλώνης με τον Ίαν Στρατή συνεχίζουν την περιήγησή τους στη Χιλή και βουτάνε πιο βαθιά στις ιστορίες της πολύχρωμης πρωτεύουσας της χώρας, του Σαντιάγκο, αλλά και των ανθρώπων της.

Ανεβαίνουν στον ψηλότερο λόφο της πόλης, περπατούν σε ιστορικές γειτονιές του Σαντιάγκο και θυμούνται την ιστορία της Λα Μονέδα, του Προεδρικού Μεγάρου της Χιλής, πριν βρεθούν στο αριστοκρατικό Λας Κόνδες στο κέντρο της πόλης με τους εντυπωσιακούς ουρανοξύστες και τα ακριβά καταστήματα, γνωστό και ως Σανχάτταν (δηλαδή το Μανχάτταν του Σαντιάγκο)!

O Νίκος Κοκλώνης με τον Ίαν Στρατή

Γνωρίζουν τους καλλιτέχνες του δρόμου στην μποέμ Λαστάρια και πέφτουν πάνω σε μια pop-up παράσταση νεαρών ηθοποιών. Δοκιμάζουν παγωτό στην πιο φημισμένη τζελατερία της πόλης και περπατούν στον όμορφο λόφο Σάντα Λουτσία για να δουν το ηλιοβασίλεμα να καθρεφτίζεται στους ουρανοξύστες της πόλης.

Το ταξίδι τους συνεχίζεται στην περιοχή Καζαμπλάνκα για να δοκιμάσουν ξεχωριστές ποικιλίες κρασιού -από τα βασικά εξαγώγιμα προϊόντα της Χιλής- και επισκέπτονται ένα βραβευμένο οινοποιείο.

Στη συνέχεια θα βρεθούν στο σπίτι του βραβευμένου με Νόμπελ λογοτεχνίας Πάμπλο Νερούδα στο Βαλπαραϊσο -το καταφύγιο του διάσημου Χιλιανού συγγραφέα και ποιητή που ατενίζει τον ωκεανό.

O Νίκος Κοκλώνης με τον Ίαν Στρατή στη Χιλή

Κοκλώνης και Στρατής μας συστήνουν ένα διαφορετικό πρόσωπο της Χιλής, ενώ ο Νίκος ανακαλύπτει άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας του Ίαν. Σε ποια ταινία θα τον δούμε να πρωταγωνιστεί; Υπάρχουν συζητήσεις να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision; Και τι λέει για την προδοσία που τον έκανε να σκέφτεται διαφορετικά και να αντιμετωπίζει τις καταστάσεις αλλιώς;

Αυτή την Κυριακή στις 20:00 Celebrity Travel στο Open.