Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση μας ταξιδεύουν σε Κάρπαθο και Κάσο

Μην χάσετε το σημερινό (31/7) επεισόδιο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση μας ταξιδεύουν σε Κάρπαθο και Κάσο

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν τον νέο κύκλο επεισοδίων στο Open TV! Αυτή τη φορά, ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ συνεχίζοντας τα ταξίδια στην Ελλάδα έφτασαν στην υπέροχη Αίγινα αλλά και τις πανέμορφες Κάρπαθο και Κάσο με δύο επεισόδια back to back. Το Σάββατο 30 Ιουλίου στις 17:45 είδατε ξανά το επεισόδιο του ταξιδιού στην Αίγινα και σήμερα, Κυριακή 31 Ιουλίου στις 17:45 θα δείτε το νέο επεισόδιο με το ταξίδι σε Κάρπαθο και Κάσο!

Στο επεισόδιο του Σαββάτου 30/07 ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ μας ταξίδεψαν στην Αίγινα, σε αυτό το συναρπαστικό νησί σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα! Μας ξενάγησαν με τον μοναδικό τους τρόπο στον πύργο του Μαρκέλλου, τα πρωτότυπα πλωτά μανάβικα, τον ναό της Αφαίας Αθηνάς, τον Άγιο Νεκτάριο, τον Αρχαίο Ελαιώνα. Επίσης αποκάλυψαν τις παραλίες της Αίγινας, το λιμανάκι της Πέρδικας με το υπέροχο ηλιοβασίλεμα και το παραδεισένιο νησάκι Μονή, όπου μπορείς να ταΐσεις ελάφια!

Στο επεισόδιο της Κυριακής 24/07, ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξιδεύουν στην Κάρπαθο, το νησί του Αιγαίου με την άγρια ομορφιά!

Επισκέπτονται την Όλυμπο, την «αετοφωλιά» της Καρπάθου, και το άγνωστο αλλά ανερχόμενο χωριουδάκι Αρκάσα. Επίσης ανακαλύπτουν τις υπέροχες παραλίες της Καρπάθου όπως οι Αχάτα, Απέλλα, Κυρά Παναγιά, Διακόφτης, Μιχαλιού ο Κήπος και Άγιος Νικόλαος Σποών.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του ταξιδεύουν και στην Κάσο για να θαυμάσουν από κοντά τα μαγευτικά τοπία της!

Δείτε το trailer στο travelstyle.gr