FAST BEAUTY… με WASH & GO DRY SHAMPOO!

FAST BEAUTY… με WASH & GO DRY SHAMPOO!

Η ζωή μιας γυναίκας σήμερα είναι πιο πολυάσχολη από ποτέ. Μεταξύ δουλειάς, υποχρεώσεων, κοινωνικής ζωής και οικογένειας βρίσκει όλο και λιγότερο χρόνο να αφιερώσει για να δημιουργήσει το τέλειο χτένισμα. Πόσο βολικό θα ήταν να υπήρχε η μαγική λύση για τα τέλεια μαλλιά μέσα σε λίγα μόνο λεπτά;

Το Wash & Go έχει τη λύση! Μέσα από την νέα σειρά Dry Shampoo, προσφέρει πέντε λύσεις για το τέλειο χτένισμα μέσα από ένα μόνο προϊόν καθαρά και αναζωογονημένα μαλλιά, όγκο, καθαρό δέρμα, λάμψη και φρεσκάρισμα στο χτένισμά σας χωρίς λούσιμο! Διαβάστε παρακάτω...

Ένας πραγματικός σύμμαχος ομορφιάς που δίνει τη δυνατότητα αναζωογόνησης των μαλλιών σας μεταξύ λουσιμάτων, για να είστε έτοιμες πάντα όπου και αν βρίσκεστε.

Το Dry Shampoo του Wash & Go με εκχυλίσματα Aloe Vera και το Dry Shampoo του Wash & Go με εκχυλίσματα Jasmine αναζωογονούν τα μαλλιά από την ρίζα μέχρι τις άκρες με μερικά μόνο ψεκάσματα!

Καλωσορίζουμε:

Dry Shampoo με εκχυλίσματα Aloe H Aloe είναι μια αυθεντική πηγή ομορφιάς που βοηθάει στην συντήρηση της φυσικής ομορφιάς των μαλλιών. Προσφέρει λάμψη και αναζωογόνηση καθαρίζοντας το δέρμα και απομακρύνοντας τη λιπαρότητα.

Συσκευασία: 200ml

Dry Shampoo με εκχυλίσματα Jasmine Για λεπτά μαλλιά χωρίς όγκο. Από την αρχαιότητα, το γιασεμί χρησιμοποιείται για να κάνει τα μαλλιά πιο μυρωδάτα. Τέλειο για λεπτά μαλλιά χωρίς όγκο, προσφέρει όγκο και αναζωογονεί τα μαλλιά.

Συσκευασία: 200ml

Η νέα σειρά Wash & Go Dry Shampoo διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα

Hondos Center!

Ακολουθήστε το Wash & Go

Instagram: https://www.instagram.com/washandgogreece/

Facebook: https://www.facebook.com/washandgogreece/

#mylifemyshampoo #washandgogreece