Christmas adventure awaits...με batiste μοναδικά νέα!

Christmas adventure awaits...με batiste μοναδικά νέα!

Τα πιο αγαπημένα Batiste Οriginal, Blush, Tropical και Cherry τώρα διαθέσιμα και σε συσκευασία ταξιδιού!

CHRISTMAS LOADING! Είστε έτοιμες για τις χριστουγεννιάτικές σας αποδράσεις; Αφού βεβαιωθείτε ότι έχετε τυλίξει όλα τα δώρα, έχετε επιλέξει τα πιο όμορφα ρούχα για το χριστουγεννιάτικο πάρτυ και το πιο σημαντικό απ’ όλα: ότι έχετε αποφασίσει για όλα τα προϊόντα ομορφιάς που θα έχετε μαζί σας, ετοιμαστείτε να δείχνετε πιο υπέροχες από ποτέ όπου και αν βρεθείτε!

Σας ανησυχεί ότι τα μαλλιά σας θα χάσουν την καθημερινή τους ρουτίνα και άρα την φρεσκάδα και τη λάμψη του; Κανένας λόγος ανησυχίας πλέον! Τα ΝΕΑ Batiste Dry Shampoo Travel Size των 50ml είναι εδώ και μπορούν να χωρέσουν άνετα στην τσάντα σας, στο νεσεσέρ σας ή ακόμα και στο αυτοκίνητό σας. Αρκούν μόνο λίγα ψεκάσματα για να έχετε γρήγορα και εύκολα φρέσκα και ανανεωμένα μαλλιά με όγκο ανά πάσα στιγμή!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΤΙSTE;

To Βatiste είναι το νούμερο ένα dry shampoo στην Αγγλία, το μυστικό όπλο όλων των γυναικών για φρέσκα και ανανεωμένα μαλλιά χωρίς λούσιμο. Αν αργήσατε το πρωί να ξυπνήσετε και δεν προλαβαίνετε να λουστείτε ή είστε όλη μέρα εκτός σπιτιού και θέλετε να φρεσκάρετε τα μαλλιά σας πριν το ραντεβού σας ή τη βόλτα σας, ή μετά το γυμναστήριο έχετε κανονίσει ποτό και φαγητό, το Batiste είναι η λύση σας!

Το πιο εντυπωσιακό με το Batiste είναι ότι σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά διαφορετικά αρώματα, και έτσι κάθε γυναίκα μπορεί να διαλέξει το αγαπημένο της άρωμα ανάλογα με τις προτιμήσεις της και τη διάθεσή της.

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤA BATISTE TRAVEL SIZE

To Original: Το κλασικό Batiste Dry Shampoo που αγαπήθηκε από όλους τους hair stylists, διατηρεί το φανταστικό καθαρό και ανάλαφρο άρωμά του, ανανεώνοντας την εμφάνισή του με τα συναρπαστικά μοτίβα της δίνης!

To Blush - Floral και flirty, είναι ο σίγουρος σύμμαχος του styling για να τραβήξετε όλα τα βλέμματα! Το μοναδικό του άρωμα κρίνου, πορτοκαλιού και παιώνιας διατίθεται τώρα σε ένα μπουκάλι γεμάτο καρδιές, ξυπνώντας τον ρομαντισμό που κρύβετε μέσα σας!

To Tropical: Η ζέστη της Καραϊβικής, το άρωμα καρύδας και ο παλμός του πάρτι, όλα κλεισμένα μέσα στο Tropical. Ένας απολαυστικά εξωτικός τρόπος να έχετε καθαρά μαλλιά στη στιγμή και μοναδική μυρωδιά καλοκαιριού στο χριστουγεννιάτικο πάρτι!

To Cherry - Με υπέροχο άρωμα κεράσι, απαλό και παιχνιδιάρικο, που θα σας κάνει να χαμογελάτε όλη μέρα… με full Cherry Passion!

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

Δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλό: μέσα σε τρεις μόλις κινήσεις, το Batiste ανανεώνει και φρεσκάρει τα μαλλιά σας, σε λιγότερο από ένα λεπτό και σας γλιτώνει πολύτιμο χρόνο. Ψεκάστε τις ρίζες σε απόσταση περίπου 30 εκατοστών, κάντε μασάζ στα μαλλιά σας, χτενίστε τα και… έτοιμες!

Π.Λ.Τ €2,49

Τα Batiste Travel Size είναι διαθέσιμα μόνο στα Hondos Center!

Ακολουθήστε το Batiste Dry Shampoo

στο Instagram: https://instagram.com/batistegreece/

στο Facebook: https://www.facebook.com/BatisteGreece/