Tο ΙΕΚ ΑΛΦΑ βράβευσε τον Μάρκο Σεφερλή

Για την προσφορά του στον Πολιτισμό, στον Αθλητισμό & στην Εκπαίδευση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Tο ΙΕΚ ΑΛΦΑ βράβευσε τον Μάρκο Σεφερλή

Τον γνωστό -κορυφαίο στην επιθεώρηση- ηθοποιό, Μάρκο Σεφερλή, βράβευσε το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, τιμώντας τον επί σκηνής για τη μεγάλη προσφορά του στον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό & την Εκπαίδευση, σε μία από τις sold out παραστάσεις του φέτος στο Δελφινάριο!

Ο Μάρκος Σεφερλής ευχαρίστησε θερμά, εμφανώς συγκινημένος, τον Καθηγητή Σοφοκλή Ξυνή, πρόεδρο του Ομίλου ΞΥΝΗ, για το βραβείο που του προσέφερε -μαζί με τιμητική φανέλα της Πρωταθλήτριας ομάδας handball ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ με το όνομα του σπουδαίου ηθοποιού και τον αριθμό 10!- παρουσία του Διευθυντή Επικοινωνίας & Αθλητικού Τομέα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, κ. Αντώνη Γλύκα.

Πέρα από τη δεδομένη προσφορά του γνωστού ηθοποιού στην Τέχνη, τον Πολιτισμό, αλλά και την Εκπαίδευση (με την παροχή υποτροφιών σε νέα παιδιά-θεατές της παράστασής του), η συμβολή του στον Αθλητισμό και την κοινωνία είναι αξιοσημείωτη, καθώς έχει συμμετάσχει, ως παίκτης, σε περισσότερους από 200 ποδοσφαιρικούς αγώνες, κοινωνικού χαρακτήρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κορυφαίοι εκπαιδευτικοί φορείς της χώρας, ΙΕΚ ΑΛΦΑ & ΑΛΦΑ studies, σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη, προσέφεραν -και φέτος- υποτροφίες σπουδών, μέσω κλήρωσης, σε τυχερούς θεατές των φετινών παραστάσεων του Μάρκου Σεφερλή στο Δελφινάριο, στο πλαίσιο της πολυετούς συνεργασίας μεταξύ ΙΕΚ ΑΛΦΑ και θεατρικών επιχειρήσεων Μάρκου Σεφερλή!

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στα νέα τμήματα Οκτωβρίου 2022: · http://www.iekalfa.gr/

· ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500

· ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313

· ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57 (κτίριο 1) & Αχιλλέως 31-33 (κτίριο 2), 210 9640117

· ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406