Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

"Όταν βγάζω..."- Για πρώτη φορά! Η Σίσσυ Χρηστίδου μιλάει για τις ρετουσαρισμένες φωτογραφίες!

Τι είπε η παρουσιάστρια;

News 05.07.2018 21:47

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησαν στο περιοδικό People και την Σόνια Καζόνι!

Η Σίσσυ Χρηστίδου, ρωτήθηκε για τις ρετουσαρισμένες φωτογραφίες, που είχε γίνει ντόρος! Όσο για το αν αισθάνθηκε άβολα; Διαβάστε παρακάτω....

« Καθόλου. Για μένα είναι ξεκάθαρο πως στο κομμάτι της δουλειάς μου οι φωτογραφίες μου που αφορούν ρούχα, μαγιό, καμπάνιες της εταιρείας μου προφανώς και θα είναι ρετουσαρισμένες. Προωθούν ένα προϊόν. Εδώ ρετουσάρονται όλες οι φωτογραφίσεις στα περιοδικά. Οι φωτογραφίσεις για το fashion brand μου γίνονται από επαγγελματίες φωτογράφους, οι οποίοι κάνουν τη δουλειά που οφείλουν να κάνουν. Δεν θα το σχολιάσω, το θεωρώ αυτονόητο. Απλά πουλάει το ρετούς σαν θέμα και γι’ αυτό πήρε τόσο μεγάλη διάσταση. Τις φωτογραφίες προσωπικών μου στιγμών δεν τις έχω ρετουσάρει ποτέ. Φωτογραφίες με τα παιδιά μου, τον άντρα μου, από την καθημερινότητά μου.», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου!

Δείτε ακόμη: "Εκτός από τεράστια αθλήτρια ...."- Πασίγνωστος τραγουδιστής είναι φανατικός της Δαλάκα!

Ο Θοδωρής Μαραντίνης, πρόσθεσε: «Πλέον ο καθένας από εμάς δεν ανεβάζει έτσι καμία φωτογραφία. Και μόνο ένα φίλτρο που περνάς είναι ρετούς από μόνο του.»

Η παρουσιάστρια, κατέληξε: « Με το που άρχισε να γίνεται, λοιπόν, αυτός ο ντόρος, ανέβαζα καπάκι και βίντεο από πάνω μέχρι κάτω, να δουν και το ρούχο πώς κινείται, το ύφασμά του. Από εκεί και πέρα, όταν βγάζω μια φωτογραφία ή τραβάω ένα βίντεο, ξέρω πολύ καλά τις γωνίες μου, ξέρω πολύ καλά να στηθώ στο φακό, οπότε φυσικά θα ανεβάσω αυτή που με κολακεύει»

Share