Power of Love: Η παίκτρια που έφερε πανικό στο παιχνίδι "κατεβαίνει" στην πολιτική!

Ποια παίκτρια μπαίνει στον πολιτικό στίβο μάχης;

Power of Love: Η παίκτρια που έφερε πανικό στο παιχνίδι

Η εντυπωσιακή παίκτρια μπήκε στο σπίτι του Power of Love για να βρει την αγάπη όμως φαίνεται πως αντί για την αγάπη βρήκε τον δρόμο της για την... Ευρωβουλή!

Ο λόγος για την Γκαμπριέλα Τσολάκοβα! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Φαίη Σκόρδα: Οι δύσκολες ώρες της παρουσιάστριας! Τι έπαθε το πρωί;

Η Γκαμπριέλα μπαίνει στον πολιτικό στίβο αφού θέτει υποψηφιότητα στις επικείμενες ευρωεκλογές, με το βασιλικό κόμμα "Εθνική Ελπίδα".

Η πρώην παίκτρια του Power of Love παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και αποκάλυψε πως πήρε την συγκεκριμένη απόφαση, πως από τον χώρο της showbiz και την αστρολογία μεταπηδάει στην πολιτική.

"Μου έγινε πρόταση από τον πρόεδρο του κόμματος Γεώργιο Παπαδόπουλο να γίνω μέλος της Εθνικής Ελπίδας και να θέσω υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές. Δέχτηκα αμέσως με χαρά, γιατί η ιδεολογία του κόμματος και οι πεποιθήσεις του είναι ταυτόσημες με τη δική μου. Ο πατέρας μου είναι από τη Μάνη και οικογενειακά είμαστε αυτής της ιδεολογίας!

Δείτε ακόμη: Ant1: Δεν πάει ο νους σας ποια κορυφαία σειρά είχε απορρίψει!

Όμως, το αποφάσισα και γιατί μου αρέσει η πολιτική. Ανέκαθεν ήθελα να ασχοληθώ και πιστεύω ότι μου ταιριάζει και μπορώ να ανταπεξέλθω, καθώς είμαι πολύ καλή στον λόγο. Πέραν αυτού, έχω και πολλές γνωριμίες με βασιλικές οικογένειες και ανθρώπους που θα βοηθήσουν το κόμμα".

Πότε όμως της έγινε η πρόταση; "Κάναμε μια πρώτη συνάντηση στο Μέγαρο Μουσικής και, υπό την παρουσία της πριγκίπισσας Καρίνας της Σουηδίας, συμφωνήσαμε. Εγώ, από πλευράς μου, αν εκλεγώ, θα κοιτάξω να κάνω το καλύτερο για τις επιχειρήσεις και την ανάπτυξη. Βλέπουμε ξενόφερτες επιχειρήσεις να αναπτύσσονται στην Ελλάδα, ενώ οι ελληνικές παρακμάζουν. Αυτό συμβαίνει διότι δεν έχουν στήριξη. Ενώ στην επαρχία, που υπάρχει τοπικισμός και οι επιχειρήσεις στηρίζουν η μία την άλλη, υπάρχει ανάπτυξη. Δεν υπάρχουν ούτε φτωχοί, ούτε άνεργοι, ούτε επαίτες, ούτε άστεγοι" εξηγεί η Γκαμπριέλα Τσολάκοβα.

Δείτε ακόμη: Ηλίας Γκότσης: Και όμως! Του έγινε πρόταση για το Nomads 2! Γιατί αρνήθηκε ο νικητής του Survivor 2;

Ποια είναι όμως η σχέση του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με το συγκεκριμένο κόμμα;

"Ο τέως βασιλιάς δεν έχει κάποια ιδιότητα στην «Εθνική Ελπίδα», αλλά βοηθάει το κόμμα όσο μπορεί και έχουμε την έγκρισή του" αποκάλυψε!