Μαρίνος Κόνσολος: Δεν πάει ο νους σας σε ποιο κορυφαίο σήριαλ είπε "όχι"! (βίντεο)

Και όμως είπε όχι....

Μαρίνος Κόνσολος: Δεν πάει ο νους σας σε ποιο κορυφαίο σήριαλ είπε

Ο Μαρίνος Κόνσολος συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από την καθημερινή σειρά "Έλα στη Θέση μου" και αγαπήθηκε πολύ από τους τηλεθεατές στο ρόλο του "Αχιλλέα".

Οι μετοχές του ηθοποιού "χτύπησαν" κόκκινο και φυσικά οι προτάσεις που δέχτηκε για να συμμετάσχει σε διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα πολλές... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Άγγελος Μπράτης: Έκανε μοντέλο μέχρι και τη...γιαγιά του! Σκέτη γλύκα!

Δείτε ακόμη: Χρήστος Δάντης: Παίρνει θέση δημόσια για την κόντρα Σεφερλή - Ακρίτα! - "Ποιος με ρωτάει τώρα και θέλω να τοποθετηθώ… Κανείς θα μου πεις, αλλά..."

Μια από τις προτάσεις που του έγινε ήταν από τον Ανδρέα Γεωργίου και την τηλεοπτική σειρά "Το Τατουάζ"! Η συγκεκριμένη σειρά έχει εξελιχθεί σε αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών γι'αυτό και στον πίνακα τηλεθέασης χτυπάει "κόκκινο" σχεδόν κάθε επεισόδιο.

Δείτε ακόμη: Δήμητρα Αλεξανδράκη: "Τα κατάφερα χωρίς να αλλάξω χαρακτήρα, όπως... " - Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρηση από το Nomads...

Και όμως ο Μαρίνος Κόνσολος αρνήθηκε να συμμετάσχει στο "Τατουάζ" και αυτό το εξομολογήθηκε ο ίδιος ηθοποιός στην "Φωλιά των Κου Κου" των Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου!

Δείτε το βίντεο: