Master Chef - Spoiler: Όλα όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας! (Βίντεο)

Ποιος θα «κάψει» έναν – έναν τους αντιπάλους του;

Master Chef - Spoiler: Όλα όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας! (Βίντεο)

Το MasterChef, ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, επιστρέφει στο Star με τον 3ο κύκλο, για να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef!

Αυτή τη χρονιά οι τρεις κορυφαίοι σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δεν ζητούν την τελειότητα, την απαιτούν! Διαβάστε παρακάτω...

Το πάθος, το ταλέντο, η φαντασία, δεν αρκούν! Οι κριτές θέλουν να δουν στις δημιουργίες των διαγωνιζόμενων πρωτοτυπία, τεχνική, ξάφνιασμα γεύσεων, πιάτα φροντισμένα με αγάπη, δουλειά, υπομονή. Και κυρίως θέλουν να τους αφήσουν απλώς… με το στόμα ανοιχτό!

Ο διαγωνιζόμενος, που θα ξεπεράσει, όχι τους αντιπάλους του αλλά τον εαυτό του, θα είναι εκείνος, που θα αναδειχθεί νικητής και θα κερδίσει, πέρα από τον τίτλο του MasterChef και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Δείτε τη Δευτέρα 11/2 στις 21:00 στο 9ο Επεισόδιο του MasterChef 3:

Και οι 21 ήταν υπέροχοι!

Το πρωινό βρίσκει τους παίκτες στο πάντα φιλόξενο σπίτι του MasterChef, με κάποιους να έχουν ταιριάξει και άλλους όχι τόσο στα δωμάτια τους. Κουβέντες με καφέ, πρωινό και προβλέψεις, γίνονται στην κουζίνα αλλά και στο σαλόνι για το πρώτο Mystery Box!

Η αγωνία και οι υψηλές προσδοκίες έρχονται να βάλουν τους παίκτες για τα καλά στο κλίμα του παιχνιδιού. Τίποτα όμως δεν είναι ίδιο στο φετινό MasterChef.

Το παιχνίδι παίζεται αλλιώς και ένα ανατρεπτικό Mystery Box έρχεται να ταράξει όλα όσα νόμιζαν ότι γνωρίζουν οι παίκτες, γι’ αυτόν τον μαγειρικό διαγωνισμό.

Οι 3 μέντορες, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είναι αποφασισμένοι να μάθουν για τα καλά τους διαγωνιζόμενους, που επέλεξαν για την ομάδα τους ο καθένας.

Οι εκπλήξεις όμως συνεχίζονται και ένα φαινομενικά απλό Τεστ Δημιουργικότητας κρίνει τελικά ποιοι θα μείνουν με μια γλυκόπικρη γεύση στο τέλος, μπαίνοντας στη θέση των πρώτων υποψήφιων προς αποχώρηση.

Δείτε το trailer:

Ποιος θα «κάψει» έναν – έναν τους αντιπάλους του;

Ποιος θα αντέξει μέχρι το τέλος;

Ποιος θα γευθεί τη νίκη;

Ποιος θα είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef;

Έμπνευση, ανταγωνισμός, δημιουργία, ένταση, αγωνία, συγκίνηση!