GNTM: Τα κορίτσια έβγαλαν την Ζενεβιέβ από τα ρούχα της! Τι συνέβη στην δοκιμασία;

Τι της έκαναν;

GNTM: Τα κορίτσια έβγαλαν την Ζενεβιέβ από τα ρούχα της! Τι συνέβη στην δοκιμασία;

Τα κορίτσια σήμερα στο GNTM έβγαλαν την Ζενεβιέβ Μαζαρί από τα ρούχα της. Τι συνέβη στην δοκιμασία που είχαν για την αποχώρηση;

Στο σημερινό επεισόδιο τα οι διαγωνιζόμενες έπρεπε ανάλογα με το θέμα που τους δόθηκε να φτιάξουν το κατάλληλο look για το αεροδρόμιο.

Όλες έτρεξαν στους διαδρόμους για τα βρουν τα κατάλληλα ρούχα, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα δεν άρεσε καθόλου στην Ζενεβιέβ η οποία και της... έκραξε.

Λίγο πριν βέβαια τους είχε κάνει μαθήματα!

GNTM: Η Χαρά Παππά έκανε την αποκάλυψη έπος για την σχέση της με τον Μπουράκ Χακί! «Φοράω τα...»!

Η Χαρά Παππά έκανε την αποκάλυψη έπος για την σχέση της με τον Μπουράκ Χακί στο GNTM. Δεν δίστασε να πει τι "ρούχα" του φοράει.

Στο σημερινό επεισόδιο, λίγο πριν την δοκιμασία αποχώρησης, τα κορίτσια έκαναν μάθημα για να κάνουν σωστούς συνδυασμούς στα ρούχα.

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM τα κορίτσια είχαν μία καινούργια δοκιμασία! Μαζί με την ενδυματολόγο Jenny Sireac, η art director του διαγωνισμού, Ζενεβιέβ Μαζαρί οργάνωσε μία δοκιμασία styling, προκειμένου να δώσει στα κορίτσια ένα μάθημα πάνω στις τρέχουσες τάσεις της μόδας.

Μάλιστα, η Χαρά Παππά δεν δίστασε να αποκαλύψει πως φοράει τα εσώρουχα του Μπουράκ Χακί.

GNTM: «Έστησαν» στον τοίχο την Κωνσταντίνα! Αρνήθηκε τα συμμετάσχει σε μάθημα και η Ζενεβιέν της τα «έψαλε»! (Βίντεο)

«Έστησαν» στον τοίχο την Κωνσταντίνα σήμερα στο GNTM. Αρνήθηκε τα συμμετάσχει σε ένα παιχνίδι και η Ζενεβιέβ της τα «έψαλε».

Λίγο πριν την κεντρική δοκιμασία και την αποχώρηση μιας ακόμη παίκτριας, τα κορίτσια έκαναν μάθημα ενδυμασίας, ωστόσο είχαμε μια... "απώλεια".

Συγκεκριμένα, τα κορίτσια χωρίστηκαν σε ομάδες των δυο και έπρεπε με τα ρούχα η μια της άλλης, να ντυθούν ανάλογα με το κόνσεπτ που θα τους δυνόταν, κάτι παρόμοιο δηλαδή με την σημερινή δοκιμασία.

Ωστόσο, στο τέλος είδαμε την Κωνσταντίνα με τις πιτζάμες της, καθώς όπως είπε δεν ήθελε να πάρει μέρος με τα κορίτσια να λένε πως δεν είναι δίκαιο αυτό που κάνει.

Μάλιστα, και η Ζενεβιέβ της τα... είπε ένα χέρι!