Ιωάννα Τούνη: Ετοίμασε στον σύντροφό της το πιο λαχταριστό πρωινό! "Μείναμε" με τα φαγητά της!

Είναι η καλύτερη νοικοκυρά!

Ιωάννα Τούνη: Ετοίμασε στον σύντροφό της το πιο λαχταριστό πρωινό!

Η Ιωάννα Τούνη έδειξε πως πέρα από μία κουκλάρα είναι και η καλύτερη νοικοκυρά μιας και σήμερα το πρωί ετοίμασε στον αγαπημένο της σύντροφο το πιο λαχταριστό πρωινό! Μόλις είδαμε τα φαγητά που ετοίμασε "μείναμε" κανονικά!

Η πανέμορφη Ιωάννα Τούνη περνάει τις καλύτερες μέρες της ζωής της στο πλευρό του νέου της συντρόφου.

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό οι δυο τους έκαναν και ένα ταξίδι για να ξεφύγουν λίγο από την καθημερινότητα.

Έτσι σήμερα το πρωί, η Ιωάννα Τούνη ετοίμασε για τον αγαπημένο της Χρήστο ένα πλούσιο πρωινό, το οποίο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Ιωάννα Τούνη σύντροφος
Ιωάννα Τούνη τι τρώει
Ιωάννα Τούνη instagram

Ιωάννα Τούνη: Ο αγαπημένος της προκάλεσε ατύχημα! «Ζω ένα δράμα...»

Η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε ένα περιστατικό που της συνέβη μιας και ο αγαπημένος της, Χρήστος, της προκάλεσε ένα σοβαρό ατύχημα! «Ζω ένα δράμα...» δήλωση η έμορφη ξανθιά.

Ένα ατυχές περιστατικό συνέβη στην Ιωάννα Τούνη η οποία δεν παρέλειψε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τι έπαθε.

Όπως περιέγραψε μέσα από ένα insta story της, ο σύντροφός της έπεσε πάνω της και της έφυγε όλο το νύχι.

«Ζω ένα δράμα!» , δήλωσε αρχικά η Ιωάννα, περιγράφοντας τι της συνέβη. «Το γομάρι ο Χρήστος έπεσε πάνω μου και όλο το νυχάκι μου το μικρό έχει ανασηκωθεί…», εξήγησε. Στη συνέχεια, μάλιστα, δείχνοντας τον νάρθηκα που έβαλε στο συγκεκριμένο δάχτυλο προκειμένου το πρόβλημά της να λυθεί όσο το συντομότερο δυνατόν, επεσήμανε: «Κάνουμε ότι μπορούμε, σε τρεις μήνες θα στρώσει…».

Βέβαια η Ιωάννα Τούνη δεν παύει να είναι πολύ αγαπημένη με τον σύντροφό της. Μάλιστα πριν από λίγες μέρες, το ζευγάρι είχε κάνει μαζί με ερωτική απόδραση.

Τούνηυ ατύχημα

Ιωάννα Τούνη: Το "τρυφερό" φιλί με τον αγαπημένο της που "έριξε" το Instagram! Έκανε τους πάντες να παραμιλούν!

Η Ιωάννα Τούνη, κατάφερε και "έριξε" το Instagram για ακόμη μια φορά! Η ίδια έδωσε "τρυφερό" φιλί με τον αγαπημένο της, κάνοντας τους πάντες να παραμιλούν!

Ο λόγος; Ο ίδιος γιόρταζε ανήμερα Χριστουγέννων και εκείνη θέλησε να μοιραστεί τις ευχές της!

Πιο ερωτευμένη από ποτέ η Τούνη, δεν μπορεί να κρατήσει τα χέρια της μακριά από τον αγαπημένο της και φροντίζει να μας το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Οι δυο τους αποτελούν ήδη ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, με τον κόσμο να μην τους "χορταίνει".

Οι δυο τους, θέλησαν να περάσουν τις γιορτές μαζί και η ίδια δεν μπόρεσε να κρύψει τον έρωτά της! Ανεβάζοντας λοιπόν την φωτογραφία έγραψε χαρακτηριστικά, «Χρόνια πολλά μωρό μου».

Τούνη τρυφερό φιλί

Και αν αναρωτιέστε πως τον γνώρισε, εμείς έχουμε όλες τις πληροφορίες!