"Κόλαφος" η απάντηση του Σπύρου Παπαδόπουλου για το ποσό που πήρε για το σποτάκι του «Μένουμε σπίτι»

Δεν έχασε το χιούμορ του!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος θέλησε να δώσει μία απάντηση κανονικό "κόλαφο" σε όλους όσους αναρωτιούνται και τον κατηγορούν για το ακριβές ποσό που πήρε προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στο σποτάκι της κυβέρνησης για το «Μένουμε σπίτι».

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής, έχει μπει στα σπίτια μας μέσα από το σποτάκι που ακούμε να παίζει στην τηλεόραση και στα ραδιόφωνα καθημερινά για τον κορωνοϊό, μέσα από το οποίο παρακινεί τον κόσμο να μείνει στο σπίτι.

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτήθηκαν, πόσα χρήματα πήρε ο ηθοποιός για να πρωταγωνιστήσει στο εν λόγω σποτάκι που κυκλοφόρησε η κυβέρνηση ήδη από τις πρώτες μέρες της καραντίνας, με τον Σπύρο Παπαδόπουλο να απαντάει με καυστικό και παράλληλα χιουμοριστικό τρόπο.

«ΘEΛΩ NA ENHMEPΩΣΩ TOYΣ ΦIΛOYΣ KAI TOYΣ “ΦIΛOYΣ”,OTI ΓIA TO ΔIAΦHMIΣTIKO ΣΠOTAKI ΓIA TON KOPΩNOIO ΔEN ΠHPA AMOIBH. EYXAPIΣTΩ. ΣΠYPOΣ ΠAΠAΔOΠOYΛOΣ

YΓ ΔEN ΞEPΩ AN ΠHPE AMOIBH O ΦOBEPOΣ ΠITΣIPIKAΣ ΠOY ME MIMEITAI. NA TO…ΨAΞOYME!» έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

σπύρος παπαδόπουλος «μένουμε σπίτι»

Μιας και είπαμε για τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ρίξτε μια ματιά στο αναλυτικό ρεπορτάζ που σας έχουμε για την εκπομπή του, «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Αυτό είναι το σποτάκι του Σπύρου Παπαδόπουλου

Πολλοί είναι οι celebrities που έχουν ξεκινήσει από χθες να προωθούν το εν λόγω κίνημα και να στέλνουν μηνύματα στους διαδικτυακούς τους φίλους προκειμένου να μείνουν στο σπίτι.

Η κυβέρνηση, χρησιμοποίησε τον Σπύρο Παπαδόπουλο στο νέο της σποτ, μέσα από το οποίο ο ηθοποιός δίνει τις αναλυτικές οδηγίες που χρειαζόμαστε, προκειμένου να μείνουμε σπίτι και να περιορίσουμε την εξάπλωση του επικίνδυνου ιού.

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύτηκε: