Το ξεχωριστό πάρτι γενεθλίων που έκανε ο Λάκης Γαβαλάς μέσα στην καραντίνα στον κορωνοϊό

Έστειλε ένα ιδιαίτερο μήνυμα για τον κορωνοϊό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το ξεχωριστό πάρτι γενεθλίων που έκανε ο Λάκης Γαβαλάς μέσα στην καραντίνα στον κορωνοϊό

Ο Λάκης Γαβαλάς γιόρτασε πολύ ιδιαίτερα γενέθλια για τον κορωνοϊό και έτσι έκανε ένα ξεχωριστό πάρτι στο σπίτι μιας και βρισκόμαστε εν μέσω καραντίνας, ενώ έστειλε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, ένα ηχηρό μήνυμα για τον κορωνοϊό.

Τι κι αν είμαστε σε καραντίνα, ο Λάκης Γαβαλάς δε θα άφηνε τα γενέθλιά αυτά να περάσουν έτσι και θέλησε να κάνει ένα πάρτι luxury στον εαυτό του στο σπίτι του.

Παράλληλα, ο σχεδιαστής θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους και ένα ηχηρό μήνυμα για τον κορωνοϊό και τις μέρες που βιώνουμε όλοι λόγω της πανδημίας.

Θυμίζουμε πως ο σχεδιαστής έκανε και τις προηγούμενες μέρες μία ανάρτηση, μέσα από την οποία θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις του για τον κορωνοϊό.

Το μήνυμα του Λάκη Γαβαλά για τον κορωνοϊό

«Γενέθλια κοροναϊού! Καλημερα φίλοι μου…! Χτες βράδυ έκανα τα γενέθλια ενα μήνα κορωναιου, με τούρτα κεράκια και αυστηρα luxury σκηνικο! Ψάχνω πάντα να βρίσκω τρόπους να διασκεδάζω τα ζόρια μου και συνάμα να μην μαραζώνουν τα ωραία μου αισθήματα…

Όταν σε εχει πληγώσει ή ανεβάσει ένας έρωτας, οταν εσύ το έχεις κάνει να συμβεί, όταν έχεις υπάρξει προβληματισμένος με την οικογένεια σχεδόν εχθρός, όταν έχεις κρύψει αλήθειες που πονάνε ή που ανεβάζουν, όταν τα θέλω σου ειναι περισσότερα απο τις ελλείψεις σου κι όταν το περίσευμά σου υπηρξε κάποτε υστέρημα σου, (γενικα μιλαω)… τότε ξέρεις να γιορτάσεις ακόμη και την πανδημία…

Πες της λοιπόν και το τραγουδάκι την ώρα που σβήνεις στην τούρτα το κερί και την τεμαχίζεις… Να ζήσεις κορώνα και χρόνια μακριά. Στο σπίτι μου ειμαι με νευρα πολλά. Παντού θα θερίσεις του κόσμου το βίος. Και ολοι θα λέμε Να ζήσουμε πως;» έγραψε ο σχεδιαστής.