MasterChef: Αυτή ήταν η απόφαση του Ιωάννη για την κάρτα ασυλίας

Γιατί έβαλε τα κλάματα ο Γιώργος;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Αυτή ήταν η απόφαση του Ιωάννη για την κάρτα ασυλίας

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε την τελική απόφαση του Ιωάννη σχετικά με το αν τελικά θα κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας, σήμερα που έχει βρεθεί προτεινόμενος για αποχώρηση απέναντι στον Ηρακλή και τον Τζόν.

Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες σχετικά με το αν ο Ιωάννης θα κάνει τελικά τη χρήση της κάρτας. Ο παίκτης βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση στο προηγούμενο επεισόδιο μιας και είχε από τα χειρότερα πιάτα στο τεστ δημιουργικότητας.

Όταν οι κριτές τον ρώτησαν αν θέλει να κάνει χρήση της κάρτας, ο Ιωάννης απάντησε πως θα το σκεφτεί μέχρι τη δοκιμασία αποχώρησης.

Σήμερα έφτασε αυτή η ώρα και ενώ όλοι οι συμπαίκτες του αλλά και οι κριτές τον παρακίνησαν να κάνει χρήση της κάρτας και να σωθεί, ο Ιωάννης εξήγησε πως κάτι τέτοιο θα ήταν άδικο γιατί μπορεί να έφευγε ένα παιδί που είχε κάνει καλύτερο πιάτο από εκείνον.

Εμείς βέβαια αν θέλετε έχουμε spoiler για το ποιος θα αποχωρήσει απόψε... Αν θέλετε να το δείτε το έχουμε εδώ...

Τα κλάματα του Γιώργου και οι "μπιχτές" του Δημήτρη

Αυτά που είπε ο Ιωάννης κλήθηκε να σχολιάσει ο Γιώργος, ο οποίος αποκάλυψε μπροστά σε όλους πως ο φίλος του, του είχε πει πως θα του έδινε την κάρτα αν τη χρειαζόταν επειδή στην πρώτη ομαδική δοκιμασία είχε βγει μόνος του για αποχώρηση.

Κάτι τέτοιο τον συγκίνησε πολύ με αποτέλεσμα να βάλει τα κλάματα, όταν ο Ιωάννης αποκάλυψε πως δεν έχει σκοπό να κάνει χρήση της κάρτας.

Ο Γιώργος ήταν από τους πρώτους που είπε στον Ιωάννη να χρησιμοποιήσει την κάρτα, ωστόσο οι συμπαίκτες του φαίνεται να μην τον πίστεψαν.

Ο Δημήτρης συγκεκριμένα, σχολίασε πως η απόφαση του Ιωάννη του φαίνεται σαν να έχει υποκινηθεί από κάποιον χρησιμοποιώντας μάλιστα την έκφραση «Έχει γίνει κάποια πλύση εγκεφάλου».