Η Μελίνα Ασλανίδου ανακοίνωσε τα ευχάριστα αλλά πέσανε να τη "φάνε"

Τι ενόχλησε τους followers της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Μελίνα Ασλανίδου ανακοίνωσε τα ευχάριστα αλλά πέσανε να τη

Η Μελίνα Ασλανίδου θέλησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμό στο Instagram να ανακοινώσει μερικά ευχάριστα νέα, ωστόσο οι followers της αντέδρασαν και έπεσαν να τη "φάνε" μόλις διάβασαν όλα όσα έγραψε, ή μάλλον το πώς τα έγραψε.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η αγαπημένη τραγουδίστρια θέλησε να ανακοινώσει στους followers της πως ξεκινάει μία νέα συνεργασία με τον καλό της φίλο, Γιώργο Θεωφάνους.

Συγκεκριμένα, μίλησε για το νέο της τραγούδι το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό εν μέσω καραντίνας.

Θυμίζουμε πως πριν από μερικές μέρες, η Μελίνα Ασλανίδου είχε στείλει μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, ένα ηχηρό μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα, η Μελίνα Ασλανίδου έγραψε:

«Απροσδόκητη χαρά μέσα στην καραντίνα που ο καθένας μας χάνεται στον μικρόκοσμό του (όχι ότι πριν γινόταν κάτι άλλο αλλά λέω...), ένα τραγούδι, ένα δώρο, μία ευχή, μια ανάσα ήρθε από τον αγαπημένο φίλο μου και μεγάλο συνθέτη, τον ταλαντούχο και μοναδικό Γιώργο Θεοφάνους και τους διαδικτυακούς φίλους του...

Ευχαριστώ για αυτή την ανάσα που θα γεννηθεί μέσα στο σπίτι και μάλιστα πολύ ξεχωριστά και ιδιαίτερα... Γεια σου αγαπημένε μου φίλε, σ' ευχαριστούμε για τη χαρά που μας έχεις δώσει με τα τραγούδια σου όλα αυτά τα χρόνια αλλά κυρίως σ' ευχαριστώ γιατί μ' αυτή την ξαφνική έκπληξη μου έδωσες μεγάλη χαρά και μια ανάσα για το όνειρο... Την αγάπη μου σε όλους... Και μην ξεχνάτε. Μένουμε σπίτι, μένουμε θετικοί, μένουμε δυνατοί».

Το πρόβλημα των followers της ωστόσο δεν είχε να κάνει με το τι έγραψε αλλά με το πώς τα έγραψε, μιας και η αντίρρηση που εξέφρασαν, είχε να κάνει με το ότι η τραγουδίστρια τα έγραψε σε greeklish.

Έτσι αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μελίνα Ασλανίδου instagram