Σωτήρης Κοντιζάς: Θα λιώσετε με το προσωπάκι του γιου του - Ανέβασε φωτογραφία

Ότι πιο γλυκό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σωτήρης Κοντιζάς: Θα λιώσετε με το προσωπάκι του γιου του - Ανέβασε φωτογραφία

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανέβασε μια φωτογραφία και λιώσαμε με το προσωπάκι του γιου του, αφού η εικόνα είναι πολύ γλυκιά. Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε με το παιδάκι του ο γνωστός chef.

Μια φωτογραφία που μας έλιωσε κυριολεκτικά ανέβασε ο Σωτήρης Κοντιζάς, που θέλησε να μοιραστεί ένα τρυφερό στιγμιότυπο του γιου του, Kenji. Η εικόνα ανέβηκε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram και είναι ότι πιο γλυκό είδαμε σήμερα.

Ειδικότερα ο κριτής του masterchef θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τον γιο του να σκαλίζει την μύτη του. Το παιδάκι είναι αρκετά μικρό και η συγκεκριμένη φωτογραφία πάρα πολύ γλυκιά αυτού το μουτράκι του παιδιού και τα μαγουλάκια του είναι σκέτη γλύκα.

Δείτε ωστόσο και τι έκανε ο chef, μαζί με το Κουτσόπουλο. Νέα συνεργασία για τους δυο τους.

Πριν την φωτογραφία με το προσωπάκι του γιου του ο Σωτήρης Κοντιζάς μας είχε λιώσει και με μια ανάρτηση που ανέβασε με την κορούλα του

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει ένα μικρό break από το MasterChef που λόγω του ιού έχει διακόψει προσωρινά τα γυρίσματα και έτσι έχει περισσότερο χρόνο να περνά με την οικογένειά του. Μάλιστα ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία με την κόρη του, που μας έλιωσε.

Τώρα λοιπόν ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε να είναι αγκαλιά με την κόρη του και να της διαβάζει ένα κόμικ. Το στιγμιότυπο είναι πολύ τρυφερό και πραγματικά μας έλιωσε. Να πούμε δε ότι ο γνωστός σεφ έχει δύο παιδιά με την γυναίκα του Δέσποινα, την Αριάννα Τσιχίρο και τον Kenjiν που είναι μικρότερος.