Άγριες Μέλισσες: Αγνώριστη η Μαρία Κίτσου - Επέπλεε η μπλούζα επάνω της

Πρέπει να έχει χάσει πολλά κιλά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Αγνώριστη η Μαρία Κίτσου - Επέπλεε η μπλούζα επάνω της

Αγνώριστη έγινε η Μαρία Κίτσου, μια από τις πρωταγωνίστριες και πιο αγαπητές ηθοποιούς της σειράς Άγριες Μέλισσες. Σε φωτογραφία που δημοσιεύθηκε από τα γυρίσματα, την είδαμε μια άλλη.... Αφού, φαίνεται πως έχασε πολλά κιλά και η μπλούζα που φορούσε επέπλεε πάνω της.

Όπως έγινε γνωστό όλες σχεδόν οι σειρές έχουν επιστρέφει και πάλι στις τηλεοπτικές μας οθόνες, ενώ κάποιες ξεκινάει από τη νέα εβδομάδα, μετά από δυο μήνες που είχαν «παγώσει» τα γυρίσματα τους λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ανάμεσα σε αυτές λοιπόν τις σειρές βρίσκονται και οι Άγριες Μέλισσες, αφού τα γυρίσματα τους ξεκίνησαν και δημοσιεύθηκε η πρώτη φωτογραφία από τα τηλεοπτικά πλατό. Αυτό ωστόσο, που μας έκανε εντύπωση είναι η εμφάνιση της Μαρίας Κίτσου.

Όπως φαίνεται η ηθοποιός έχει χάσει πολλά κιλά και έχει γίνει αγνώριστη, αφού η μπλούζα της ήταν μεγάλη και μέσα της επέπλεε.

Σοκ ωστόσο προκαλεί και το αποκλειστικό «βόμβα» για την Ελένη που υποδύεται η Μαρία Κίτσου. Θα μείνετε «κάγκελο».

Άγριες Μέλισσες αγνώριστη Μαρία Κίτσου κιλά

Αυτό είναι το βιογραφικό της Μαρίας Κίτσου από τις Άγριες Μέλισσες που έγινε αγνώριστη

Γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου 1979. Ο πατέρας της ήταν στρατιωτικός και αυστηρός πατέρας που όπως η ίδια έχει δηλώσει, αρνούνταν να τη δει σε θεατρικές παραστάσεις. Μεγάλωσε στα Τρίκαλα, όπου ως μαθήτρια Γυμνασίου ήλθε για πρώτη φορά σε επαφή με τη θεατρική τέχνη.

Πέρασε στο τμήμα Θεολογίας το οποίο παρακολούθησε για τρία χρόνια, όμως παρόλο που της άρεσε, ήθελε να κάνει κάτι άλλο.

Στα 24 της έδωσε εξετάσεις για τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, στην οποία πέρασε με τη δεύτερη. Την παραμονή της πρεμιέρας της στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού με το έργο «Ο Ηλίθιος» (Φ. Ντοστογιέφσκι) σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού, ο πατέρας της πεθαίνει ξαφνικά.