«Πήγα στο σπίτι στα Άχλα της Άνδρου, είδα την Ελένη Μενεγάκη και...»

Η αποκάλυψη από αγαπημένο Έλληνα παρουσιαστή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πήγα στο σπίτι στα Άχλα της Άνδρου, είδα την Ελένη Μενεγάκη και...»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», αποκάλυψε μια συνάντηση που είχε με την Ελένη Μενεγάκη στα Άχλα της Άνδρου, πέρσι το καλοκαίρι. Ο παρουσιαστής, αναφέρθηκε στην «βασίλισσα» της τηλεόρασης με πολύ όμορφη λόγια.

Μεταξύ άλλων, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, μίλησε για την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να αποχωρήσει από τον κανάλι του ALPHA, αλλά και γενικά από το χώρο της παρουσίασης.

«Έχουμε ένα σπίτι στην Άνδρο… Πέρυσι είχα πάει και πήρα την Ελένη τηλέφωνο. Πήγα στα Άχλα. Δεν υπάρχει πιο ευτυχισμένος άνθρωπος από την Ελένη εκεί. Η χαρά της, η διάθεσή της… Ήταν τόσο καλά. Αν θέλει να σταματήσει είναι γιατί θέλει να είναι καλά όχι γιατί υπάρχει κάποιο θεματάκι.. Ήταν πανευτυχής» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Δείτε ωστόσο, πως σχολίασε και η Ρούλα Κορομηλά την Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη Άχλα Άνδρος

Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από το παρελθόν με τον Μάκη Παντζόπουλο στα Άχλα της Άνδρου

Μια φωτογραφία από το παρελθόν έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Την πρώτη φωτογραφία που είχε τραβήξει η Ελένη Μενεγάκη τον Μάκη Παντζόπουλο στα Άχλα.

Το ζευγάρι μετράει πολλά χρόνια σχέσης, ενώ η κόρη τους ήρθε να σφραγίσει τον έρωτα τους. Οι φωτογραφίες που έρχονται κατά καιρούς από εξόδους τους αποδεικνύουν πόσο πολύ αγάπη έχει ο ένας για τον άλλον.

Η πρώτη φωτογραφία που είχε τραβήξει η Ελένη Μενεγάκη τον Μάκη Παντζόπουλο και είχε δημοσιεύσει την φωτογραφία του στα social media ήταν το 2012, όταν είχαν βρεθεί για διακοπές στα Άχλα, τον επίγειο παράδεισο τους.

Το ζευγάρι, όποτε βρίσκει ελεύθερο χρόνο ταξιδεύει στην Άνδρο, όπου έχουν το ξενοδοχείο και απολαμβάνουν τις ομορφιές του νησιού.

undefined