Κάτια Ζυγούλη: Το περιστατικό που την "τσάκισε" - «Στο ξενοδοχείο να κλαίω και να λέω "τελείωσε"»

Το έκανε γνωστό πρώτη φορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κάτια Ζυγούλη: Το περιστατικό που την

Ένα πολύ δύσκολο περιστατικό που έζησε και την "τσάκισε" ψυχολογικά με αποτέλεσμα να αρχίζει να κλαίει αποκάλυψε η Κάτια Ζυγούλη, για πρώτη φορά.

Το μοντέλο, στην εκπομπή «Ιστορίες μόδας» την οποία παρουσιάζει, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός, το οποίο σημειώθηκε όταν ήταν πολύ μικρή.

Κάτια Ζυγούλη εκπομπή ΕΡΤ Ιστορίες μόδας

«Μου έχει τύχει να είμαι στη Ρώμη, να έχω πάρει μια πάρα πολύ καλή δουλειά αλλά δυστυχώς η αντιμετώπιση του πελάτη ήταν λίγο άσχημη.

Επειδή ήμουν πάρα πολύ μικρή και δε μπορούσα να το διαχειριστώ, κατέληξα να κάνουν παράπονα οι πελάτες στο γραφείο που μου είχε κλείσει τη δουλειά και εγώ στο ξενοδοχείο να κλαίω και να λέω «τελείωσε, σταματάω το modeling». Τελικά δε σταμάτησα αλλά ακόμη τη θυμάμαι εκείνη τη νύχτα στη Ρώμη» ανέφερε η Κάτια Ζυγούλη. Ενώ, η εκπομπή της προβαλλόταν, εκείνη έκανε τις διακοπές της με τον Σάκη Ρουβά. Δείτε που.

Τα κλάματα της Κάτιας Ζυγούλη στον Αρναούτογλου - «Μου έχει τύχει δύο περιπτώσεις την ώρα...»

Μια ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν αρκετή για να κάνει την Κάτια Ζυγούλη να ξεσπάσει σε κλάματα. ο γνωστός παρουσιαστής την ρώτησε αν έχει έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση με κάποιον καλεσμένο της, στην εκπομπή Ιστορίες Μόδας, με την Κάτια να εξομολογείται μια συγκεκριμένη περίπτωση και μάλιστα να συγκινείται στο τέλος.

Εκείνη με δάκρυα στα μάτια και λέγοντας του "Με συγκίνησες" απάντησε:

  • Γ.Α.: Ήρθε στιγμή που βρέθηκες σε δύσκολη φάση την ώρα της συνέντευξης;
  • Κ.Ζ.: Μου έχει τύχει δύο περιπτώσεις την ώρα που ρώτησα κάτι που θεωρούσα πολύ απλό, ο άλλος να συγκινηθεί, αλλά να συγκινηθεί σε μεγάλο βαθμό. Συγκινήθηκα κι εγώ και τα ‘χασα, δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ.
  • Γ.Α.: Κανείς δεν ξέρει να διαχειρίζεται τη συγκίνηση του άλλου. Πάλι συγκινήθηκες τώρα…
  • Κ.Ζ.: Πάντα συγκινούμαι!
  • Γ.Α.: Συγκινήθηκες που θυμήθηκες την συγκίνησή του;
  • «Έλα, σταμάτα», είπε η Κάτια Ζυγούλη και σκούπισε τα δάκρυα από τα μάτια της.

Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε ο Γρηγόρης με αυτό το επεισόδιο στο The 2night show