Σοκ προκαλεί η στυγερή δολοφονία τραγουδιστή!

Τον "γαζωσαν"

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Σοκ προκαλεί η στυγερή δολοφονία τραγουδιστή!

Τεράστιο σοκ προκαλέι η στυγερή δολοφονία τραγουδιστή που άφησε την τελευταία του πνοή στον δρόμο όταν άγνωστη έστησαν σε εκείνον και την παρέα του ενέδρα θανάτου!

Συγκεκριμένα, ο άτυχος τραγουδιστής είναι ο ράπερ FBG DUCK, γνωστός στην Αμερική. Όπως προαναφέραμε στο πλευρό του ράπερ βρίσκονταν και άλλα δύο άτομα, τα οποία επίσης πυροβόλησαν οι αδίστακτοι δολοφόνοι. Τα άτομα αυτά διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Αυτός είναι ο τραγουδιστής που έπεσε θύμα στυγερής δολοφονίας

Το άγριο περιστατικό έχουν καταγράψει οι κάμερες και οι εικόνες σοκάρουν. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο τραγουδιστής και η παρέα του έκαναν τα ψώνια τους όταν ένα αμάξι σταμάτησε δίπλα τους και ξεκίνησε να τους γαζώνει με μανία.

δολοφονια τραγουδιστη

"Είδαμε τον πυροβολισμό τριών ανδρών. Ένα όχημα σταμάτησε και οι ένοπλοι που κατέβηκαν πυροβόλησαν τους άνδρες. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε ένας εξ αυτών" ανέφερε ο σερίφης Daniel O'Shea.

Να θυμίσουμε πως τον Ιούνιο του 2018, ο FBG Duck είχε γίνει ξανά στόχος επίθεσης, ωστόσο τότε είχε σωθεί καθώς οι σφαίρες τον είχαν βρει στον ώμο.

Πρόσφατα δολοφονήθηκε κι άλλος γνωστός ράπερ μέσα στο σπίτι του!

Η κατάθεση ψυχής πασίγνωστου τραγουδιστή για τον εθισμό του στο αλκοόλ

Δε μπορείτε να φανταστείτε ποιος πασίγνωστος τραγουδιστής μίλησε για τον εθισμό του στο αλκοόλ που τον βασάνισε για μεγάλο χρονικό διάστημα και τον έκανε να νιώσει πως "πιάνει πάτο". Η κατάθεση ψυχής του τραγουδιστή για τον εθισμό του στο αλκοόλ θα σας συγκινήσει. Ποιος είναι λοιπόν;

Ο πασίγνωστος τραγουδιστής δεν είναι άλλος από τον Εντ Σίραν, τον διεθνούς βεληνεκούς τραγουδιστή με την τεράστια καριέρα που απαριθμεί εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο.

Εντ Σιαραν Αλκοολ 2

Η κατάθεση ψυχής πασίγνωστου τραγουδιστή με εθισμό στο αλκοόλ

Σε συνέντευξή του μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και χαρακτηριστικά είπε: "Έχω μια προσωπικότητα που μπορεί εύκολα να υποκύψει στον εθισμό"

"Έμενα ξύπνιος όλη τη νύχτα. Τα λεωφορεία έφταναν στους συναυλιακούς χώρους και κοιμόμουν στο λεωφορείο όλη την ημέρα, ξυπνούσα λίγο πριν την συναυλία, έβγαινα στη σκηνή, έπινα και γυρνούσα στο λεωφορείο. Δεν είδα το φως του ήλιου για περίπου τέσσερις μήνες"

Εντ Σιαραν Αλκοολ

"Είμαι καλυμμένος με τατουάζ και δεν κάνω πράγματα μισά", Είπε. "Αν θα πιω, δεν βλέπω κανένα νόημα να έχω ένα ποτήρι κρασί. Θα προτιμούσα να έχω δύο μπουκάλια κρασί… Είναι όλα διασκεδαστικά και σαν παιχνίδι στην αρχή. Είναι όλα ροκ εν ρολ και είναι διασκεδαστικό και στη συνέχεια αρχίζεις να σε λυπάσαι. Νομίζω λοιπόν ότι ήταν ίσως το χαμηλότερο σημείο που βρέθηκα"

Αδιανόητο - Έλληνας τραγουδιστής μπήκε στην μπανιέρα και την είδε... Μαντόνα