Με αυτή τη φωτογραφία ο Βασίλης Σταθοκοστόπουλος επιβεβαίωσε την σχέση του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Η γλυκιά ανάρτηση!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Με αυτή τη φωτογραφία ο Βασίλης Σταθοκοστόπουλος επιβεβαίωσε την σχέση του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος φαίνεται να έχουν ξεκινήσει μια όμορφη σχέση και αυτό φαίνεται από τις κινήσεις τους που βήμα βήμα μας φανερώνουν την σχέση αυτή!

Γιορτάζει τα γενέθλιά της η Κωνσταντίνα και είναι στην καλύτερή της φάση!

Γιατί; Γιατί φαίνεται πως οι φήμες ότι ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου επιβεβαιώνονται!

Η παρουσιάστρια έχει ήδη μετακομίσει στο σπίτι του στην Γλυφάδα και νιώθει υπέροχα στο πλευρό του γοητευτικού επιχειρηματία, τον οποίο έχουν ήδη γνωρίσει πρόσωπα από την οικογένειά της. Δείτε την πρώτη κοινή τους εμφάνιση μετά τις φήμες!

Ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος μάλιστα με αφορμή την ημέρα των γενέθλιών της έκανε ένα ποστ με την ίδια να ποζάρει λίγο πριν σβήσει τα κεράκια της

Σπυροπούλου Στακοκωστόπουλος

Γενέθλια για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Έσβησε τούρτα υπερπαραγωγή - Τα πόσα έκλεισε;

Γεννημένη στις 22 Σεπτεμβρίου του 1987, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει σήμερα τα γενέθλιά της. Η ξανθιά παρουσιάστρια “έκλεισε” τα 33 και το γιόρτασε χθες το βράδυ, μαζί με αγαπημένους της φίλους.

Η “Queen Dina”, όπως την αποκαλούν οι χρήστες του Twitter, έσβησε τα κεράκια της πάνω σε μία τριώροφη και άκρως εντυπωσιακή τούρτα, που φτιάχτηκε ειδικά για εκείνη.

Φανερά ενθουσιασμένη και χαρούμενη, η Κωνσταντίνα έδειξε στους followers της στο Instagram την γλυκιά δημιουργία, πάνω στην οποία αναγραφόταν το μήνυμα: “Να είσαι πάντα ο εαυτός σου! Χαρούμενα γενέθλια Queen Dina”, δημοσιεύοντας ένα boomerang βίντεο στα instastories της

Δες το βίντεο που ακολουθεί: