Φωτογραφίες ντοκουμέντο από Ντουμπάι - Μπέλλα, Σιανίδης και πολλοί ακόμα celebrities

Η Πρωτοχρονιά που θα τους μείνει...αξέχαστη!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Φωτογραφίες ντοκουμέντο από Ντουμπάι - Μπέλλα, Σιανίδης και πολλοί ακόμα celebrities

Μακριά από την Ελλάδα και το lockdown επέλεξαν να κάνουν Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν ορισμένοι celebrities. Στο Ντουμπάι τα μέτρα δεν ισχύουν και έτσι τους είδαμε μέσα από τις δημοσιεύσεις τους να διασκεδάζουν με τρόπο που σε εμάς φαίνεται πολύ μακρινός!

Αν και δέχτηκαν αρκετή κριτική από τον κόσμο που έκρινε προκλητικό αυτό το συμβάν, οι ίδιοι πέρασαν καλά και αυτό φαίνεται μέσα από τις αποκλειστικές φωτογραφίες.

Πλήθος κόσμου, συναυλίες, φώτα, χορός και απόλυτη ξεγνοιασιά από τη πανδημία του κορωνοϊού, είναι κάποιες λέξεις που χαρακτηρίζουν αυτή τη Πρωτοχρονιά που σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστη. Μερικοί από αυτούς ήταν η Ιωάννα Μπέλλα, ο Χάρης Σιανίδης, η Κατερίνα Λιόλιου, ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Σίλια Κριθαριώτη

Η Πρωτοχρονιά των Ελλήνων στο Ντουμπάι

ιωάννα μπέλα ντουμπαι
χαρης σιανίδης ντουμπάι
ντουμπαι
κωστόπουλος
λιολιου
ντουμπαι
σίλια κιρθαριωτη

Ξέσπασε η Μιμή Ντενίση για τους ταξιδιώτες στο Ντουμπάι - «Αυτή η προκλητικότητα με ενοχλεί πολύ»

H Μιμή Ντενίση μίλησε το απόγευμα της Τετάρτης στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο και ξέσπασε ξανά για τους Έλληνες ταξιδιώτες στο Ντουμπάι.

Η ηθοποιός έχει γίνει εξωφρενών με τους Έλληνες που ταξίδεψαν στο Ντουμπάι το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, οι οποίοι εν μέσω πανδημίας έκαναν ξέφρενα πάρτι αλλά και αναρτήσεις τους στα social media με στιγμές διασκέδασης.

Ανάμεσα στους celebrities αυτούς ήταν και ο Πέτρος Κωστόπουλος μαζί με τη νέα του σύντροφο, Κατερίνα Λιόλιου.

Η Μιμή Ντενίση είπε χαρακτηριστικά: «Ούτε θέλω να κατακρίνω κάποιον ατομικά, ούτε είμαι τέτοιος τύπος, αλλά η προκλητικότητα σε εποχή που επιβάλλεται η κοινωνική αλληλεγγύη πραγματικά με ενοχλεί.

Κοιτάχτε, εγώ πάντα όταν κάτι με απασχολεί ή με ενοχλεί δε διστάζω να πω τη γνώμη μου γιατί θεωρώ ότι οι άνθρωποι που μας έχει κάνει την τιμή το κοινό, επί πάρα πολλά χρόνια να μας ακολουθεί, πρέπει να την εκφράζουμε την άποψή μας, και όχι να τα… λίγο να τα μπουρδουκλώνουμε για να ‘μαστε πάντα ευχάριστοι» κατέληξε.