Κου Κου: Εκτός εκπομπής η Καραβάτου - «Ένιωθε αδιαθεσία και...»

Η ανακοίνωση του Κρατερού στον αέρα του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κου Κου: Εκτός εκπομπής η Καραβάτου - «Ένιωθε αδιαθεσία και...»

Η έναρξη της εκπομπής Στην φωλιά των κου κου, σήμερα το πρωί, έγινε χωρίς την Κατερίνα Καραβάτου, με τον Κρατερό Κατσούλη να παίρνει τον λόγο και να αποκαλύπτει γιατί δεν θα είναι στο πλευρό του.

Συγκεκριμένα, με το που έπεσαν οι τίτλοι αρχής και ο παρουσιαστής καλημέρισε τους τηλεθεατές, ανέφερε αμέσως γιατί η σύζυγος του έμεινε στο σπίτι.

«Πριν συνεχίσουμε να σας πω, πως προφανώς έχετε δει ότι η Κατερίνα δεν είναι εδώ. Ένιωσε λοιπόν μια αδιαθεσία, δεν θα παραστεί σήμερα στην εκπομπή», αποκάλυψε ο Κρατερός, μετά την δημόσια συγγνώμη του ζευγαριού για ένας άσχημο περιστατικό

ΚουΚου - τηλεθέαση: Μετά το περιστατικό με τα δίδυμα δεν σηκώνονται από τα μονοψήφια

Το περιστατικό που σημειώθηκε πριν από μερικές μέρες με τα δίδυμα, Παναγιώτη και Χρήστο Βαρουξή φαίνεται πως έχει στοιχίσει αρκετά στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου», η οποία δεν μπορεί να «σηκωθεί» από τα μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης.

Τα δύο αδέρφια αποκάλυψαν live στην εκπομπή πως έχουν συνευρεθεί με την ίδια κοπέλα, η οποία νόμιζε πως ο ένας είναι ο άλλος. Το περιστατικό αυτό σήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τα γυναικεία σωματεία να είναι έτοιμα να οδηγήσουν την υπόθεση μέχρι και στον Εισαγγελέα.

ΚουΚου δίδυμα

Όπως φαίνεται, οι αντιδράσεις στα social media είχαν αντίκτυπο και στα νούμερα της εκπομπής, η οποία τις τελευταίες μέρες δυσκολεύεται πολύ να δει τα διψήφια. Χθες (22/1), ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου δεν ξεπέρασαν το 7,8% στο δυναμικό κοινό, την ώρα που η Φαίη Σκορδά στον ΑΝΤ1 σημείωσε 15άρια!

Αυτά τα νούμερα σημείωσαν οι ΚουΚου χθες (22/1)

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 15,5
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 14,2
  • Mega: Πάμε Δανάη 5,1
  • ALPHA: T-Live 9,0
  • Open: Ευτυχείτε 14,8
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 7,8