Τέτα Καμπουρέλη: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την σύλληψη του συζύγου της

Συνεχίζει την καθημερινότητά της κανονικά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τέτα Καμπουρέλη: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την σύλληψη του συζύγου της

Λίγες εβδομάδες έχουν περάσει μόνο από τη μέρα που ο συνελήφθη ο σύζυγος της Τέτας Καπουρέλη. Η γνωστή αισθητικός προσπαθεί να επανέλθει στην καθημερινότητά και μάλιστα πριν από λίγη ώρα έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

Η ίδια στάθηκε στο πλευρό του συζύγου της και εξήγησε πως σε λίγο καιρό θα αποδειχθεί πως δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ιστορία.

Έτσι, προσπαθώντας να ηρεμήσει από αυτό που συνέβη στην οικογένειά της, η Τέτα Καμπουρέλη συνεχίζει τις επαγγελματικές της δραστηριότητες και έτσι ανέβασε στον λογαριασμό της ένα νέο βίντεο για περιποίηση χεριών.

Η ανάρτηση της Τέτας Καμπουρέλη

Τέτα Καμπουρέλη ανάρτηση

«Έγινε καταγγελία, αλλά δεν θα κάνω τίποτα εκτός και αν πρέπει»

Σάλος είχε επικρατήσει τις τελευταίες ημέρες μετά την είδηση πως η Τέτα Καμπουρέλη ζήτησε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό από τον Νίκο Κοκλώνη. Μάλιστα, φαίνεται πως εκβίασε τον εκδότη, για να της δώσει 50.000 ευρώ προκειμένου να μην δημοσιευτεί μια φωτογραφία της στο περιοδικό του.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Κοκλώνης μετά από τα εκβιαστικά μηνύματα που έλαβε ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον της, όπως και έγινε.

Ωστόσο, μιλώντας στην εκπομπή Happy Day, αποκάλυψε να μην της κάνει μήνυση, παρά μόνο αν χρειαστεί.

«Θα σου πω ότι δεν θα συνεχιστεί από την δική μου την πλευρά, ενοχλήθηκα επειδή είχε επικοινωνία με άλλα δύο μέλη της εταιρείας και ήθελα να τους προστατεύσω όσο είναι δυνατόν. Έγινε καταγγελία, αλλά δεν θα κάνω τίποτα εκτός και αν πρέπει να αμυνθώ, μόνο τότε.

Παιδιά είχε δώσει συνέντευξη κάναμε αστυνομικό ρεπορτάζ, πάρα πολύ καλό με τους συνηγόρους και δεν απάντησε κανείς. Παρόλα αυτά βγήκε την ημέρα αφού εκδόθηκε το περιοδικό και μου ζήτησε τα 50.000 ευρώ… Θεώρησε ότι έπρεπε να εισπράξει ένα ποσό λόγω της δημοσιότητας της, τις τελευταίες ημέρες.

Η αλήθεια είναι ότι με κανέναν δεν θα ήθελα να έχω κόντρα, η λογική η δική μου ήταν να την πάρω τηλέφωνο, όπως θα έκανα στον οποιονδήποτε παρόλα αυτά είχε προλάβει και είχε στείλει ήδη περίεργα μηνύματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.