Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αυλαία για το Βινύλιο - Τα έσπασαν στην τελευταία εκπομπή

Αποχαιρέτησαν το κοινό για φέτος

Αυλαία για το Βινύλιο - Τα έσπασαν στην τελευταία εκπομπή
News 08.05.2021 09:31
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του έκαναν το βράδυ της Παρασκευής το τελευταίο Βινύλιο για φέτος και αποχαιρέτησαν προς το παρόν τους τηλεθεατές μιας και όλα δείχνουν πως οι τέσσερις παρουσιαστές θα ανανεώσουν το ραντεβού τους και για του χρόνου.

Η παρέα είχε ετοιμάσει ένα ξεχωριστό 80's rock πάρτι για το κοινό και όπως πάντα, κατάφερα να ξεσηκώσουν τον κόσμο με τις επιτυχίες που έπαιξαν.

Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς, ο Χρήστος Κιούσης και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχουν κερδίσει την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού κάτι που αποτυπώνεται καθημερινά στα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνουν οι δυο εκπομπές που έχουν στο φετινό πρόγραμμα του Open.

Βινύλιο τέλος

Τότε ρίχνει αυλαία το Ράδιο Αρβύλα

Το πρωί της Πέμπτης, η εκπομπή Στην Φωλιά των ΚουΚου έδωσε όλο το παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία του Αντώνη Κανάκη με το Open για τις δύο εκπομπές του, το Ράδιο Αρβύλα και το Βινύλιο, ενώ αποκάλυψε και πότε θα ρίξουν «αυλαία».

Ο Αντώνης Κανάκης πριν από λίγο καιρό είχε ανακοινώσει πως το Βινύλιο θα τελειώσει σύντομα και όπως έγινε γνωστό σήμερα, η μουσική εκπομπή που έχει «πάρει το μυαλό» των τηλεθεατών θα σταματήσει αυτή την Παρασκευή.

Όσο για το Ράδιο Αρβύλα, η τελευταία εκπομπή του θα έρθει λίγο μετά, δηλαδή στις 28 Μαΐου.

«Μετά από 5 μήνες καθημερινής επιτυχίας, την Παρασκευή στις 28 Μαϊου, οι Ράδιο Αρβύλα, ολοκληρώνουν τη φετινή τους πετυχημένη σεζόν. Αυτή την Παρασκευή (7/5) ρίχνει αυλαία και το Βινύλιο», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του Star.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ράδιο Αρβύλα: Ανακατατάξεις στην εκπομπή λόγω κορωνοϊού

Ράδιο Αρβύλα: «Δίκασαν» Τον Τριαντάφυλλο - «Είσαι για το "Αννίτα Κοίτα"»

Share