Mad Clip: Δείτε για πρώτη φορά την κουζίνα του σπιτιού του

Βίντεο μαζί με την πρώην σύντροφό του, Αρετή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Mad Clip: Δείτε για πρώτη φορά την κουζίνα του σπιτιού του

Το πρωί της Παρασκευής 10/9 έγινε γνωστό μέσα από ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό πως επικρατεί μια ένταση με την περιουσία του τράπερ Mad Clip ανάμεσα στην οικογένεια.

Μεταξύ των όσων του ανήκουν είναι και το σπίτι που έμενε και στέγαζε επί 4 χρόνια τον μεγάλο έρωτά του με την Αρετή. Σε αναζήτηση μας για το σπίτι αυτό μέχρι στιγμής καταφέραμε να βρούμε ένα μοναδικό βίντεο που είχε ανεβάσει ο ίδιος ο τράπερ στο παρελθόν από την κουζίνα του.

Σε μια απόπειρα δική του και της συντρόφου του να μαγειρέψουν, παραλίγο να έπαιρναν φωτιά! Στο παρακάτω απόσπασμα μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση για το που έμενε ο τραγουδιστής μέχρι να βρούμε και να σας αποκαλύψουμε περισσότερο υλικό.

Παραλίγο να καεί η κουζίνα του Mad Clip

Τι άλλαξε στο instagram του 5 μέρες μετά τον θάνατό του

Μόλις έγινε γνωστός ο θάνατός του, το πρωινό της Πέμπτης, το προφίλ του στο Instagram είχε 350.000 followers. Μέσα σε λίγες ημέρες, αυτός ο αριθμός ανέβηκε στους 426.000.

Το εύλογο ερώτημα είναι γιατί συνέβη αυτό για ένα προφίλ που, δυστυχώς, δε θα είναι πια ενεργό. Ίσως αρκετοί να έκαναν follow γιατί δεν ήθελαν να πιστέψουν αυτό που έγινε, ίσως γιατί να ένιωσαν τύψεις που τον είχαν επικρίνει για τα τραγούδια του και θεώρησαν πως με το μεταθανάτιο follow θα έσβηναν τις ενοχές τους.

Mad Clip instagram

Σε κάθε περίπτωση, είναι ένα τρανό δείγμα του τι συμβαίνει στη σχέση μας με τα social media και στο πώς έχουν συνδεθεί ακόμα και με τα πιο τραγικά περιστατικά της ανθρώπινης ζωής…